۱۴ رستوران و قنادی در تهران لوح دوستدار سلامت مشتری گرفتند


14 واحد ارائه مواد غذایی لوح دوستدار سلامت مشتری را دریافت می‌کنند.

به گزارش لقمه احمدرضا فرسار اظهار داشت: این واحدهای دوستدار سلامت مشتری پس از رعایت چک‌لیست‌های بهداشتی توانستند به دریافت این لوح‌ها که به منظور ارتقای سطح بهداشت مواد غذایی تعیین شده است نائل شوند.
فرسار تصریح کرد: این میان واحدهایی که قبلاً این لوح را دریافت کرده بودند. لوح آنها نیز برای مدت یکسال دیگر تمدید شد.

وی بیان داشت: این 14 واحد ارائه مواد غذایی که امروز لوح طلایی دوستدار سلامت مشتری را دریافت می‌کنند شامل 3 قنادی، 2 چلوکبابی و 9 رستوران هستند.معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان داشت: در نخستین دوره لوح دوستدار سلامت مشتری فقط رستوران‌ها می‌توانستند با رعایت چک‌لیست‌های بهداشتی به دریافت این لوح نائل شوند ولی در دومین دوره قنادی‌ها و چلوکبابی‌ها نیز توانستند با رعایت موارد بهداشتی لوح دوستدار سلامت مشتری را دریافت کنند.

فرسار خاطرنشان کرد: اهدای لوح دوستدار سلامت مشتری می‌تواند در ارتقای سلامت بهداشت مردم کمک کند و خوشبختانه وزارت بهداشت نیز برای کشوری کردن این طرح اقدام کرده است.


نقل از :فارس

کد: 2119 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۱ آبان بازدید: 2800 ساعت: 12:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
7 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
8 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
9 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که پس از ورزش باید خورد ما در اینجا میان وعده هایی به شما معرفی کرده ایم ک...

  رابطه آب سرد و سکته قلبی آب سرد سبب اسپاسم و گرفتگی رگ های قلب می شود و خط...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات پایگاه خبری لقمه: نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که عصاره میوه انار اگرچه در کاهش فشارخون موثر است اما بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی تاثیری ندارد.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ تحقیقات نشان داده است که اگر موادغذایی لازم برای آماده کردن صبحانه در اختیار باشد، بچه های مدرسه ای تمایل بیشتری به خوردن صبحانه دارند.
سوزاندن چربی شکم با آب انار نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد آب انار می‎تواند چربی دور شکم را کاهش دهد.