احتمال تغییر دوباره قیمت لبنیات


علیرغم توافقی که پیش از این در کارگروه کنترل بازار مبنی بر عدم افزایش قیمت لبنیات تا پایان فروردین ماه شکل گرفته بود احتمال تغییر مجدد قیمت در لبنیات وجود دارد.

به گزارش لقمه، حسن رادمرد، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام خبر فوق اظهار کرد:‌ در حال حاضر با توجه به مذاکرات سازمان حمایت و انجمن صنفی صنایع لبنی بحث‌هایی مبنی بر افزایش مجدد قیمت لبنیات در کشور مطرح شده است، زیرا به اعتقاد صنایع لبنی افزایش برخی هزینه‌های اولیه مثل بسته بندی و هزینه‌های کارگری بر قیمت تمام شده لبنیات تاثیر گذاشته است.

رادمرد با بیان این‌که به اعتقاد انجمن صنفی صنایع لبنی کشور افزایش هزینه‌های اولیه ایجاب می کند که قیمت تمام شده کالاها مجددا افزایش یابد تصریح کرد: از این رو قرار است امروز پنج‌شنبه و پس‌فردا شنبه جلسه‌ای برای اتخاذ یک تصمیم نهایی در این باره برگزار شود.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در جلسه امروز مذاکرات اولیه انجام و در جلسه شنبه نهایی می‌شود که آیا افزایش قیمت خواهیم داشت یا خیر و در صورت افزایش چند درصد بر قیمت لبنیات افزایش یابد.

وی در پایان گفت: پیش از این قرار بود بر اساس توافقاتی که بین مسوولین ذیربط و انجمن صنایع لبنی کشور انجام شده بود، تا پایان فروردین هیچ افزایش قیمتی در بخش لبنیات نداشته باشیم.

پیش از این رئیس شورای اصناف به ایسنا گفته بود که در جلسه اخیر تنظیم بازار تنها در مورد قیمت شیر صحبت شد که انجمن تولیدکنندگان شیر و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به یک قیمت واحد رسیدند و مقرر شد تا پایان فروردین ماه سال آینده تمام نرخ ها ثابت بماند.

قاسم نوده فراهانی تصریح کرده بود که 58 قلم کالایی که تولید آن ها به شیر بستگی دارد نیز نرخ گذاری شد. این نرخ گذاری ثابت است و قرار شد اصناف کشور از روز شنبه آینده روی قیمت ها نظارت داشته باشند.

 


نقل از :ایسنا

کد: 2511 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ آذر بازدید: 2195 ساعت: 5:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
4 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
5 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
6 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
7 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
9 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
10 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
11 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سرطان تخمدان با این دو نوشیدنی معجزه گر محققان انگلیسی ادعا می کنند که مصرف چای و آب پرتقا...

  افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند! لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خورد...

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
12 عادت غذایی نشاط آور در این مطلب، تعدادی از این خوراكی‌ها و برخی از عادت‌های غذایی موثر در افزایش نشاط و انرژی را به شما معرفی می‌كنیم.
رژیم غذایی برای مادرانی که پسر می خواهند شما می‌توانید به طور طبیعی و با روش‌های خانگی مثل تغییر رژیم غذایی با روش پسر دار شدن آشنا شوید.