ایران‌شناسانی که با خوردن چلوکباب عاشق کشورمان شده‌اند!


کیومرث امیری، سردبیر فصلنامه «نامه ایران و اسلام» گفت: بعضی از ایران‌شناسان با خوردن چلوکباب ایرانی عاشق ایران شده‌اند.

به گزارش لقمه، سومین جشنواره هفته پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران صبح امروز دوشنبه 27 آذرماه با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در محل آرشیو ملی ایران برگزار شد.

در این برنامه از نخستین شماره فصلنامه «نامه ایران و اسلام» رونمایی شد که پیش‌شماره این فصلنامه تابستان امسال منتشر شده بود.


تاسیس 27 رستوران ایرانی در لندن طی 5 سال

کیومرث امیری، سردبیر این فصلنامه در سخنانی با اشاره به انگیزه‌های مختلف ایران‌شناسان از فعالیت در این حوزه گفت: برخی از سئوالات و پاسخ به آنها بدیهی است؛ اینکه مزیت ایرانی بودن چیست؟ آیا در غذاهایش است؟ بله، می‌تواند این باشد. برخی از ایران‌شناسان با خوردن چلوکباب ایرانی عاشق ایران شده‌اند.

وی سپس با ذکر مثالی یادآور شد: تنها در لندن طی 5 سال گذشته 27 رستوران ایرانی تاسیس شده است.

امیری ادامه داد: در حال حاضر حدود 5 هزار ایران‌شناس در جهان فعالیت دارند، 2 هزار و 300 استاد هم در حوزه زبان و ادبیات فارسی فعالیت می‌کنند و بعد از انقلاب اسلامی تعداد قابل توجهی پژوهشگر در زمینه انقلاب اسلامی ظهور کرده‌اند.

سردبیر فصلنامه «نامه ایران و اسلام» اضافه کرد: در مجموع حدود 7 هزار ایران‌شناس آکادمیک،360 ایران‌شناس ژورنالیست در جهان وجود دارد، به عنوان مثال تنها در روزنامه واشنگتن پست 30 نفر متخصص ایران‌شناسی فعالیت می‌کنند و در نشریه گاردین 17 نفر.

امیری خاطرنشان کرد: سئوالی که برای یک ایران شناس خارجی که با فرهنگ و پیش‌فرض‌های دیگر به ایران نگاه می‌کند و می‌شنود که 5 میلیون ایرانی در خارج از این کشور در صدر مجامع علمی فعالیت می‌کنند، این است که این نبوغ از کجا می‌آید؟



نقل از :مهر

کد: 2546 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 4701 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.
بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.