چربی دور کمر چگونه به وجود می‌آید؟


شاید جالب باشد که بدانیم چربی دور کمر چگونه و در کدام وعده‌های غذایی بیشتر درست می‌شود.

به گزارش لقمه، پژوهشگران دانشگاه آکسفورد در انگلیس گفتند که بعد از گذشت سه ساعت از مصرف مواد غذایی، به اندازه دو یا سه قاشق چربی در منطقه دور کمر ذخیره می‌شود. این تحقیقات نشان داد: مصرف غذا در ساعات پایانی روز احتمال ذخیره چربی در اطراف کمر را افزایش می‌دهد و این روند برخلاف تصور رایجی است که می‌گوید افزایش وزن روندی تدریجی است و چربی غذا از شکم به خون منتقل می‌شود و عضلات هنگام نیاز از آن استفاده می‌کنند.

چربی‌ها بعد از گذشت یک ساعت از خوردن غذا حل شده و به شکل قطره‌های کوچک وارد جریان خون می‌شوند و سپس قبل از جذب و ذخیره شدن در بدن حرکت می‌کنند. این روند بسیار سریع اتفاق می‌افتد و سلول‌های موجود در بافت چربی منطقه کمر قطرات چربی موجود در خون را جذب کرده و برای ذخیره‌سازی وارد سلول می‌کنند.

مقادیر اندکی چربی در وعده صبحانه ذخیره می‌شود اما میزان جذب چربی در وعده نهار به علت تغییرات هورمونی در طول روز دو برابر می‌شود و روند جذب چربی‌ها را در منطقه دور کمر تسهیل می‌بخشد. اگر فرد در مصرف غذا زیاده‌روی کند چربی‌ها وارد مرحله سوخت و ساز نشده بلکه به سرعت در بدن ذخیره خواهند شد و وزن شروع به زیاد شدن خواهد کرد.

 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 3072 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 2774 ساعت: 10:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
5 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
6 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
7 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
8 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
9 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
10 رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
11 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
چگونه هم بخوریم هم لاغر بمانیم! حرف از رژیم‌های لاغری که می‌شود همه به یاد گرسنگی و ضعف و بی‌حالی می‌افتند! درحالی که متخصصان علم تغذیه معتقدند رژیم‌های لاغری نباید هرگز باعث ذره‌ای گرسنگی شوند.