روش تهیه کیک آناناس حلقه‌ای


برای تهیه این کیک از آناناس‌های حلقه‌ای کنسرو شده استفاده کنید.


مواد لازم برای 12 نفر:

کره: نصف پیمانه

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

12 حلقه آناناس موجود در آب آناناس

آرد: 2 پیمانه

بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

جوز هندی: نصف قاشق چای‌خوری

کره نرم شده: نصف پیمانه

شکر: نصف پیمانه

شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: 2 عدد

شیر: نصف پیمانه

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

خامه زده و شیرین شده: مقداری برای تزیین



روش تهیه:

• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. درون ظرف پخت و دیواره‌های آن را چرب کرده و درون آن کاغذ شیرینی قرار دهید و ظرف را کنار بگذارید.

• برای رویه آناناس، نصف پیمانه کره را درون قابلمه متوسطی روی حرارت کم ذوب کنید. یک پیمانه شکر قهوه‌ای به ظرف اضافه کنید و بگذارید بجوشد در این میان مرتب آن را هم بزنید. مخلوط را درون ظرف پخت از قبل آماده شده بریزید.

• حلقه‌های آناناس را از درون آب آناناس کنسرو شده بیرون آورده و نصف پیمانه آب آناناس را نیز نگه ‌دارید.

• 12 حلقه آناناس را در ته ظرف بچینید.

• درون کاسه‌ای متوسط آرد، بیکینگ پودر، نمک و جوز هندی را مخلوط کنید.

• درون کاسه‌ای بزرگ، کره نرم شده، نصف پیمانه شکر، و نصف پیمانه شکر قهوه‌ای را با همزن برقی خوب با هم مخلوط کنید.سپس تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. همزن را روی سرعت کم قرار داده و نیمی از مخلوط آرد را به ظرف اضافه کرده و نصف پیمانه آب آناناس و نصف پیمانه شیر را به مخلوط اضافه کنید و خوب آن‌ها را هم بزنید.

• وانیل و مابقی مخلوط آرد را نیز به مخلوط فوق اضافه کرده، خوب هم بزنید.

• مایه آماده شده را به دقت روی حلقه‌های آناناس بریزید و ظرف را درون فر به مدت 40- 35 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون کیک فرو کرده و تمیز بیرون آید حرارت دهید.

• ظرف را به مدت 10 دقیقه روی صفحه‌ای مشبک قرار داده تا کمی خنک شود. (اگر کیک را خیلی زود برگردانید ممکن است حلقه‌های آناناس ته ظرف بچسبند). سینی مورد نظر را روی ظرف حاوی کیک قرار داده و به دقت آن را برگردانید (اگر چند حلقه آناناس نیز در ته ظرف باقی ماند خیلی آرام و با دقت آن‌ها را برداشته و روی کیک قرار دهید.

• روی کیک‌ها را با خامه زده شده تزیین کرده و تا سرد نشده آن‌ها را میل کنید.


نقل از :همشهری

کد: 3687 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 5127 ساعت: 11:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
2 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
4 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
6 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
7 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
8 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
9 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
10 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی برای رفع بوی بد سیر متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خوا...

  چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد لقمه: محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای ...

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
رژیم‌های لاغری با انرژی مشخص 1300 کیلوکالری رژیم دارای 1300 کیلوکالری،این رژیم شامل 5 واحد نشاسته، 4 واحد سبزی، 4 واحد میوه، 2 واحد شیر، 4 واحد گوشت و 3 واحد چربی است.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!