روش تهیه کیک آناناس حلقه‌ای


برای تهیه این کیک از آناناس‌های حلقه‌ای کنسرو شده استفاده کنید.


مواد لازم برای 12 نفر:

کره: نصف پیمانه

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

12 حلقه آناناس موجود در آب آناناس

آرد: 2 پیمانه

بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

جوز هندی: نصف قاشق چای‌خوری

کره نرم شده: نصف پیمانه

شکر: نصف پیمانه

شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: 2 عدد

شیر: نصف پیمانه

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

خامه زده و شیرین شده: مقداری برای تزیین



روش تهیه:

• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. درون ظرف پخت و دیواره‌های آن را چرب کرده و درون آن کاغذ شیرینی قرار دهید و ظرف را کنار بگذارید.

• برای رویه آناناس، نصف پیمانه کره را درون قابلمه متوسطی روی حرارت کم ذوب کنید. یک پیمانه شکر قهوه‌ای به ظرف اضافه کنید و بگذارید بجوشد در این میان مرتب آن را هم بزنید. مخلوط را درون ظرف پخت از قبل آماده شده بریزید.

• حلقه‌های آناناس را از درون آب آناناس کنسرو شده بیرون آورده و نصف پیمانه آب آناناس را نیز نگه ‌دارید.

• 12 حلقه آناناس را در ته ظرف بچینید.

• درون کاسه‌ای متوسط آرد، بیکینگ پودر، نمک و جوز هندی را مخلوط کنید.

• درون کاسه‌ای بزرگ، کره نرم شده، نصف پیمانه شکر، و نصف پیمانه شکر قهوه‌ای را با همزن برقی خوب با هم مخلوط کنید.سپس تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. همزن را روی سرعت کم قرار داده و نیمی از مخلوط آرد را به ظرف اضافه کرده و نصف پیمانه آب آناناس و نصف پیمانه شیر را به مخلوط اضافه کنید و خوب آن‌ها را هم بزنید.

• وانیل و مابقی مخلوط آرد را نیز به مخلوط فوق اضافه کرده، خوب هم بزنید.

• مایه آماده شده را به دقت روی حلقه‌های آناناس بریزید و ظرف را درون فر به مدت 40- 35 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون کیک فرو کرده و تمیز بیرون آید حرارت دهید.

• ظرف را به مدت 10 دقیقه روی صفحه‌ای مشبک قرار داده تا کمی خنک شود. (اگر کیک را خیلی زود برگردانید ممکن است حلقه‌های آناناس ته ظرف بچسبند). سینی مورد نظر را روی ظرف حاوی کیک قرار داده و به دقت آن را برگردانید (اگر چند حلقه آناناس نیز در ته ظرف باقی ماند خیلی آرام و با دقت آن‌ها را برداشته و روی کیک قرار دهید.

• روی کیک‌ها را با خامه زده شده تزیین کرده و تا سرد نشده آن‌ها را میل کنید.


نقل از :همشهری

کد: 3687 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 5181 ساعت: 11:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
4 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
10 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوه‌ای غلات کامل یا سبوس‌دار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند و از جمله سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند که بهتر است همه گروه‌های سنی از آن استفاده کنند.
دانستنی‌های شکلات/ ارتباط شکلات و هوش آدمی براساس نتایج تحقیقی که اخیرا انجام شده است، به نظر می‌رسد که شکلات خوردن شانس کشورها را برای بردن جوایز نوبل افزایش می‌دهد.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.