چگونه ازدواج و طلاق تناسب اندام را به هم می زند؟


ازدواج و طلاق می‌تواند به بالا رفتن وزن منجر شود. با مطالعه روی 10 هزار نفر، پژوهشگران دریافتند که تغییر در روابط زناشویی می‌تواند به افزایش وزن در زوج‌ها منجر شود.

لقمه: این افزایش وزن در تازه‌عروس‌ها و مردانی که تازه جدا شده‌اند، نگران‌کننده است. پس از ازدواج یا طلاق، هم وزن زن و هم وزن مرد بالا می‌رود اما زن‌ها بیشتر مستعد اضافه‌وزن پس از ازدواج هستند و مردها این استعداد را پس از طلاق از خود نشان می‌دهند.
 

به گفته یکی از پژوهشگران زنان پس از ازدواج به مراقبت از خانواده‌شان خواهند پرداخت و به شیوه همسر و فرزندانشان غذا می‌خورند و این احتمالا دلیلی برای افزایش وزن در خانم‌هاست. از سوی دیگر مردان پس از ازدواج تمایل دارند که برنامه غذایی‌شان سالم‌تر باشد.

همچنین احتمال اینکه مردان متأهل به طور مرتب به پزشک مراجعه کنند، بیشتر است، چون همسرانشان مرتب مراقب آنها هستند اما پس از ازدواج مردان از این مراقبت محروم خواهند شد.

 
به گفته یکی از مشاوران ازدواج، شادی و اندوه، احساساتی قوی هستند که می‌تواند باعث افزایش یا کاهش اشتها شود. تازه عروس‌ها بر اثر شادی و خوشحالی کمی به وزنشان اضافه می‌شود. همچنین در افرادی که به تازگی از همسرانشان جدا شده‌اند، افسردگی می‌تواند باعث بالا رفتن وزن شود.

به گفته او در افرادی که بر اثر ناراحتی یا خوشحالی کنترل خود را از دست می‌دهند، این تمایل شدید وجود دارد که خود را با خوردن غذا تسکین دهند. علاوه بر ازدواج و طلاق، ورود و خروج هر یک از افراد خانواده نیز می‌تواند بر وزن و سلامت افراد تأثیر گذارد؛ مثلا به دنیا آمدن کودک، رفتن فرزندان به مدرسه و دانشگاه، ازدواج یا طلاق آنها و همچنین مرگ هر یک از اعضای خانواده می‌تواند چنین تأثیراتی را درپی داشته باشد.

افرادی که در دهه سوم عمر خود ازدواج می‌کنند یا از هم جدا می‌شوند، احتمال تغییر وزن در آنها بیشتر از کسانی است که در دهه دوم عمر خود ازدواج می‌کنند یا از هم جدا می‌شوند.

نقل از :همشهری تندرستی

کد: 450 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۲ آبان بازدید: 4616 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
7 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
11 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي


نظرات


پيمان

سلام***جالب بود...

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نوشیدنی خطرناک برای سلامت جنین چای در کنار همه خواص مفید، برای جنین چندان مناسب ن...

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.