پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند


تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابرمی كند.

به گزارش لقمه، این هشدار پس از آن اعلام شد كه محققان متوجه شدند قشر تیره ای كه بر روی یك استیك خوب پخته شده و یا مفصل گوشت قرمز ایجاد می شود ، خطر بروز تومورهای روده را بیش از دو برابر می كند.

محققان همچنین دریافتند كه سرخ كردن و یا كباب كردن گوشت ، خطرناك است چرا كه این حرارت شدید قند و آمینو اسیدهای بافت ماهیچه ای را به سطوح بالا مولفه های سرطانزا تبدیل می كند.

مواد سرطانزا و یا به اصطلاح 'موتاژن های غذا' در درجه حرارت های بالا یعنی در زمان سرخ كردن و یا كباب كردن ایجاد می شوند.

پیش از این مشخص شده بود كه پخت زیاد گوشت و یا نیم سوز شدن آن باعث ایجاد مواد شیمیایی می شود كه در گوشت های خام وجود ندارد.

این مولفه ها كه HCAs خوانده می شوند ، سرطانزا هستند. در تحقیقات قبلی از موش برای ارزیابی اثرات گوشت سوخته بر روی انسان ها استفاده می شد.

اما اكنون دانشمندان در موسسه نروژی 'بهداشت عمومی' با تزریق آنزیم های انسان به بدن موش، ایده بهتری در زمینه اثرات گوشت سوخته بر انسان به دست آوردند.

محققان متوجه شدند كه پس از این كه موش های 'انسان نما' قسمت سوخته گوشت بیش از حد پخته شده را می خورند خطر ابتلا به تومورهای سرطانزا در آنها افزایش می یابد.

محققان گفتند كه در این مطالعه روند رشد تومور در روده های موش 'انسان نما' بررسی شده است و آن با روند رشد تومور در موش معمولی كه از همان موتاژن غذایی تغذیه كرده است، مقایسه شده است .

نتایج تحقیقات نشان داد كه خطر بروز تومورهای روده ای در موش انسان نما پس از مصرف مواد ناشی از مصرف قسمت سوخته گوشت از 31 تا 81 درصد افزایش می یابد.

 


نقل از :زینیوز

کد: 473 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۵ آبان بازدید: 7098 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا غذاها و مایعات داغ در ایجاد سرطان موثرند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
2 آخرین وضعیت درمانی کودک سوخته شده در دیگ نذری ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
3 ترکیبی مناسب برای رفع آفتاب‌سوختگی ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
4 زولبیا و بامیه امسال کیلویی ۸۵۰۰ تومان/ مردم فقط از قنادی‌ها خرید کنند ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد
5 جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
6 جوش شیرین بلای نان/از بربری لاستیک تا لواش کاغذ سوخته ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد
7 نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
8 هفت فوت و فن آشپزی چیست؟ ۱۳۹۱ دوشنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت