مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است


عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روزی دو قاشق برای تضمین سلامتی و جلوگیری از بیماری ها مصرف شود.

لقمه: عفت رییسی با بیان اینکه عسل نه به عنوان ماده غذایی بلکه باید غذا تلقی شود، گفت: عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روزی دو قاشق برای تضمین سلامتی و جلوگیری از بیماری ها مصرف شود.

رییس اتحادیه زنبورداران کشور افزود: آنچه زنبورداران ما تولید می کنند محصولی طبیعی و برگرفته از تنوع آب و خاک و گیاه کشور است.

وی گفت: کشور ما کشور چهار فصلی است که با وجود داشتن گیاهان دارویی که هر کدام به نحوی می تونند درمان کننده بیماریها باشند.

رییسی تصریح کرد: عسل شهد گلهای شفا بخش است و کشور ما جزو کشورهایی است که پتانسیل عسل های خوب و مناطق مختلف را دارد.

وی اضافه کرد: شناخت عسل خوب شاید کار سختی باشد و در راستای اجباری کردن مواد غذایی - که بسیار دیر نیز انجام شد اما آن را به فال نیک می گیریم -که مردم بدانند چه چیزی استفاده می کنند- از این به بعد شاهد وجود عسل استاندارد در بازار کشور باشیم.
 
رییس اتحادیه زنبورداران کشور گفت: اتحادیه زنبور داران ایران که متولی 60 هزار زنبور دار در سطح کشور است از این طرح استقبال کردند.

رییسی تصریح کرد: هنچنین با سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، تحقیقات علوم دام، معاونت علوم دام، سازمان استاندارد صنعتی ایران و شهرداری شورای کرج جمع شدیم تا برای نقش عسل در سلامتی مردم رفراندومی بگذاریم که چگونه محصول خوبی را تولید کنیم و مردم چگونه از سلامت آن مطلع شوند.

وی گفت: روز اول جشنواره 14 آبان بود که هزار و پانصد نفر مراجعه کننده مستقیم داشتیم و در سمینارمان نیز مسئولان شهر که دست اندر کار بحث سلامت شهروندان هستند در این جشنواره حضور داشتند.
نقل از :ایصدا

کد: 479 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۷ آبان بازدید: 8127 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
4 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی در مورد بادمجان

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت