کاسنی، شاتره، زردچوبه و خارمریم ضد سموم کبدی هستند


کاسنی، شاتره، زردچوبه و خارمریم از گیاهان دارویی هستند که ضد سموم کبدی به شمار می‌آیند.

به گزارش لقمه، محمد صالحی سورمقی استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: برخی از گیاهان دارویی مقوی کبد شناخته شده‌اند که از آن جمله می‌توان به زردچوبه، کاسنی، خارمریم و شاتره اشاره کرد.

وی گفت: زردچوبه یکی از داروهای مهمی به شمار می‌رود که از سلول‌های کبدی محافظت می‌کند و به عنوان صفرابر شناخته می‌شود.

استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: معمولاً از زردچوبه در غذاهای روزانه به کار برده می‌شود ولی میزان‌ آن کم است، به همین دلیل می‌توان زردچوبه را به میزان یک گرم در کپسول‌های خالی قرار داد و روزانه 2 تا 3 عدد از این کپسول‌ها را استفاده کرد همچنین زردچوبه ضد سموم کبدی است.

صالحی سورمقی افزود: از مواد دیگری که برای سلول‌های کبدی مهم است، می‌توان به کاسنی اشاره کرد. کاسنی یکی از بهترین داروهای گیاهی برای حفاظت از کبد است و از آن داروی صنعتی شیکوریبی ساخته می‌شود که آنتی‌اکسیدان و ضدسموم کبدی است.

وی بیان داشت: شاتره نیز خواص بسیار زیادی دارد؛ برای کبد بسیار مفید است و برای درمان بیماری‌های پوستی نیز می‌تواند مفید باشد.
 
استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: گیاه خارمریم نیز برای بهبود سلول‌های کبدی و حفظ آن از اهمیت زیادی برخوردار است و از آن در کارخانجات صنعتی داروهای زیادی ساخته شده است که در ایران وجود ندارد. 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 481 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۱ آبان بازدید: 7780 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهبود کم خونی با مصرف آندیو ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۲ تير
2 درمان زخم معده و تقویت آن با گیاه شنگ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
3 با خوردن سالاد کاسنی از آلزایمر جلوگیری کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
4 توصیه‌های تغذیه‌ای برای رفع کم‌خونی ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن
5 این غذاها احتمال سقط جنین را افزایش می دهد ۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد
6 خوردنی‌های مفید برای کبد چرب ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
7 رفع عطش با طب سنتی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
8 راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۳ تير
9 خواص درمانی کاسنی ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
10 مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن ۱۳۹۱ چهارشنبه ۶ دي


نظرات


Tanaz

Ba Salam khaly mokhtasar tozih daddy shode lot fan Kane tar mamnoon

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این سبزی دشمن فراموشی است کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از بروز پروسه...

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا ناگهان لاغر می شویم لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
تقسیم بندی جالب افراد توسط کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال تاکید کرد: فوتبال بین المللی در جهان مثل ایران نیست كه هر وقت یك تعطیلاتی برسد همه می روند شمال؛ شما باید یك تصمیمی را چهارشنبه بگیرید بعد بگویید دو شنبه برمی گردیم. نه این طوری نیست.
تأثیر تکان‌دهنده سیگنالهای WiFi روی رشد گیاهان پنج دانش آموزان دبیرستانی در دانمارک با انجام یک آزمایش ثابت کردند که سیگنالهای WiFi رشد گیاهان را متوقف می کند.