برنج‌های محلی پر محصول تا دو سال آینده معرفی می‌شوند


رییس موسسه تحقیقات برنج از معرفی ارقام برنج هاشمی و طارم پر محصول تا دو سال آینده خبر داد.

به گزارش لقمه، ناصر دواتگر اظهار کرد: از آنجاکه یکی از دلایل مناسب نبودن ترویج ارقام پر محصول در بین شالیکاران نداشتن طعم و بوی مناسب بوده است موسسه تحقیقات پرنج از سه سال گذشته تحقیقات خود را برای تولید و معرفی ارقام کیفی پر محصول شروع کرده است.

وی پیش‌بینی کرد: تا دو سال آینده ارقام کیفی برنج مانند هاشمی و طارم که از عملکرد بالایی برخوردارند و در برابر مشکلاتی مانند خوابیدگی برنج به دلیل بارش باران در هنگام برداشت مقاومت دارند به بازار معرفی می‌شوند.

رییس موسسه تحقیقات برنج ادامه داد: رقم هاشمی پر محصول تا دو سال آینده معرفی می‌شود و در فاصله اندکی پس از آن تحقیقات برای تولید و معرفی طارم نیز تکمیل خواهد شد.

دواتگر تاکید کرد: در صورت تولید و معرفی ارقام پر محصول که ضمن بالا بودن عملکرد آن‌ها در واحد سطح از طعم و بوی مناسبی برخوردارند می‌توان با در نظر گرفتن سیاست‌های حمایتی صحیح خودکفایی پایدار برنج را در آینده‌ای نه چندان دور رقم زد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5027 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ شهريور بازدید: 2394 ساعت: 11:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
2 قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازم‌الاجراست ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
5 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
6 افتتاح رستورانی در کانادا که سرآشپزهای آن HIV مثبت هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
7 تغییرات اقلیمی و مهاجرت به شهرها از چالش های دامپروری کشور است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 خرید ۹ میلیون تن گندم تا ۱۲ شهریور سال جاری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 راهکارهای جلوگیری از بیماری باکتریایی نواری گندم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
10 تولید سالانه ۳۰۰ تن بره موم طبیعی در ایران ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
11 سیاست دولت واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
رژیم‌های غذایی مطابق با گروه‌خونی آیا گروه‌خونی بهترین راه برای تعیین رژیم‌غذایی است؟ در این مقاله می‌خواهیم بیشتر درمورد این رژیم‌های غذایی توضیح دهیم و ببینیم آیا قادر به کم کردن وزن شما هستند یا خیر.
بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.