دستور تهیه پاستا با مرغ كاری


ماکارونی یا پاستا را نیز می توانید با مرغ و ادویه کاری نیز تهیه کنید که خیلی خوشمزه می شود.

مواد لازم برای پنج نفر

 پاستا                                                                                              500 گرم

 سینه مرغ مكعبی خرد شده                                                                       یك پیمانه

 گوجه‌فرنگی متوسط نگینی خرد شده                                                             دو عدد

شوید ساطوری شده                                                                                دو قاشق غذاخوری

سس كچاپ و مایونز                                                                              نصف پیمانه

 كره                                                                                               50 گرم

 روغن،  نمك و  زردچوبه                                                                       به میزان لازم

 ادویه كاری                                                                                     یك قاشق چایخوری

 پیاز سرخ شده                                                                                  دو قاشق غذاخوری

 سیر خرد شده                                                                                  دو حبه



طرز تهیه

آب را جوشانده و بعد پاستا را به همراه نمك، زردچوبه و كمی روغن مایع درون آب جوش ریخته و بعد از 10 الی 15 دقیقه آبكش می‌كنیم.

مرغ‌های مكعبی خرد شده را به نمك و ادویه‌كاری آغشته كرده و به مدت 20 دقیقه استراحت می‌دهیم، سپس در تابه روغن ریخته و تكه‌های مرغ را خوب تفت می‌دهیم. پیاز سرخ شده را اضافه كرده و كمی زمان می‌دهیم تا مرغ‌ها خوب پخته و نرم شوند. در آخر كار سس كچاپ و سس مایونز را افزوده، خوب هم می‌زنیم و به مدت ده دقیقه با حرارت كم اجازه می‌دهیم تا مواد به خورد مرغ‌ها برود.

گوجه‌‌فرنگی‌ها، سیر و شوید را به همراه كمی كره درون تابه تفت می‌دهیم و بعد در آخر پاستا را افزوده و خوب با مواد مخلوط كرده تا تفت بخورد، در این مرحله پاستا آماده سرو می‌باشد.

نكــته: بعد از تفت دادن پاستا اگر مایل بودید می‌توانید پاستا را به همراه مرغ به مدت 20 دقیقه دم كنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 5177 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۸ شهريور بازدید: 4433 ساعت: 1:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
11 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


زهرا

سلام ابتدا از سایت پر محتوا و جذابتان تشکر می کنم لطفا اگر برایتان امکان دارد در بخش دستور غذایتان کالری را نیز قید نمایید متشکرم

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
طبیعی‌ چاق شوید همیشه در مقابل افرادی‌که تمام فکر و ذکرشان لاغر شدن و کاهش وزن است، افرادی هم هستند که به چاق شدن فکر می‌کنند و حاضرند هر کاری انجام دهند تا فقط چند کیلویی چاق‌تر شوند.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.