بریانی گوشت بوقلمون؛ غذای پاییزی کم چرب و پر حجم


این غذا پاییزی با گوشت کم چرب بوقلمون و پوره سیب زمینی تهیه می شود و بسیار پرحجم است.

•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه: 40 دقیقه
•    زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

•    680 گرم سیب زمینی شیرین
•    2 حبه سیر رنده شده
•    1/4   پیمانه شیر کم چرب
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    340 گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخ‌کرده)
•    نصف پیمانه پیاز خرد شده
•    1 1/4 پیمانه کدو سبز خرد شده
•    یک پیمانه هویج خرد شده
•    نصف پیمانه ذرت کنسروی
•    1/4 پیمانه آب
•    225 گرم سس گوجه فرنگی
•    دو قاشق غذاخوری سس فلفل
•    دو قاشق چایخوری مریم گلی
•    1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید. در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود 15 تا 20 دقیقه) از روی حرارت بردارید. سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند. روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید.

2. در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود. کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا 10 دقیقه نیم جوش بماند.

3. سس یا رب گوجه فرنگی، سس فلفل، مریم گلی و فلفل را اضافه به مخلوط بوقلمون کنید. مواد را داخل ظرف سوقله بریزید. روی آن پوره سیب زمینی شیرین را بریزید.

4. به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شود.

ارزش غذایی

•    کالری: 268
•    چربی: 1 گرم
•    کلسترول: 42 میلی گرم
•    کربوهیدرات: 41 گرم
•    فیبر: 7 گرم
•    پروتئین: 24 گرم
•    سدیم: 824 میلی گرم



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5419 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان بازدید: 4343 ساعت: 12:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه‌ بریونی؛ غذای محلی اصفهان ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
2 بوقلمون بریانی شکم پر با انجیر و سیب زمینی، شام شب کریسمس ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي
3 7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير
4 آشنایی با 18 غذای نذری در شهرهای ایران ۱۳۹۱ شنبه ۴ آذر
5 نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها ۱۳۹۱ يکشنبه ۹ مهر
6 مرغ بریان را این گونه تهیه کنید ۱۳۹۱ يکشنبه ۲ مهر
7 مرغ شكم ‌پر بدون نیاز به فر ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۰ اسفند
8 چاق‌ترین مرد جهان / ‌تصویر ۱۳۹۰ دوشنبه ۲۴ بهمن
9 بریانی گوشت ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۷ دي
10 بریانی سبزیجات با دستور سرآشپز لقمه ۱۳۹۰ دوشنبه ۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های ب...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی ذرت غنی از فیبرهای مغذی است که برای بدن بسیار مفید است. ذرت به عملکرد سیستم های متعدد داخلی از جمله بازسازی سلول ها کمک می کند و از بروز یبوست و مشکلات گوارشی متعدد پیشگیری می کند.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشتر با خواص و ویژگی‌های منحصر به فرد این میوه‌ی مفید است.