طرز تهیه شارلوت شیشه ای


لقمه: شارلوت شیشه ای، کیک و دسری است که رنگ و لعاب زیبایی دارد.

مواد لازم:

ژله توت فرنگی                100 گرم
ژله لیمو                         100 گرم
ژله هلو                          100 گرم
آب جوش                        3 پیمانه
لیدی فینگر                      20 عدد
پودر ژلاتین                    3 قاشق سوپخوری
آب سرد                         یك دوم پیمانه
شیر                             4 پیمانه
خامه تازه                       300 گرم
شکر                            150 گرم
اسانس عسل                   2 قطره

طرز تهیه:
ابتدا هر ژله را با یک پیمانه آب جوش حل کرده و درون ظرف مناسب ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد، سپس به مکعب های کوچکی تقیسم کرده و خردش کنید. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید تا حالت اسفنجی بگیرد و به صورت غیر مستقیم آن را ذوب کنید. شیر را به جوش آورید و شکر و ژلاتین رقیق شده و اسانس عسل را به آن اضافه کنید. بگذارید دمای شیر پائین آید سپس خامه را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. در دمای محیط گذاشته تا کاملاً خنک شوند.
سپس یک قالب کفه جداشوی 20 سانتی متری انتخاب کنید، دور تا دور قالب را با بیسکویت لیدی فینگر بپوشانید. ژله های خرد شده را درونش ریخته و سپس محلول شیر را که نیم بند شده به آن اضافه کنید. قالب را درون یخچال قرار داده تا خودش را بگیرد. بهتر است 24 ساعت در یخچال بماند. هنگام سرو، شارلوت را به آرامی از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و سطح داخلی آن را نیز به دلخواه با خامه فرم گرفته تزئین نمائید.





نکته:
حتماً بگذارید محلول شیر در دمای آشپزخانه نیم بند شود، سپس به سایر مواد اضافه کنید، اگر مواد خنک و نیم بند نباشد رنگ ژله ها با یکدیگر مخلوط و مایع از درز اطراف لیدی فینگر به بیرون می ریزد.
اگر اسانس عسل در دسترس نبود می توانید از وانیل یا هر نوع اسانس دیگر استفاده کنید.
دستور تهیه بیسکویت لیدی فینگر در مدرسه قنادی شماره 5 آمده است.
رنگ و طعم ژله ها را می توانید بنا به ذائقه خود تغییر دهید.


نقل از :قنادباشی- شماره 12

کد: 618 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۲ دي بازدید: 27378 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
4 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
10 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


حلیمه

پختمش خوشمزه بود
الی

خیلی خوشگله اما درست کردنشم خیلی دردسر داره
ziba

perfect

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

  فواید و مضرات گیاه خواری

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران پایگاه خبری لقمه: اتخاذ یک سیاست تهاجمی که مانند کشورهای چین و کره ظرف سه ماه بیماری را تقریبا ریشه کن کند و ما را به زندگی عادی برگرداند بسیار بهتر از ماه‌ها زندگی در ترس با عواقبی غیرقابل پیش بینی است.
مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.