ماهی‌های قرمز را رها نکنید/ خطر انقراض ماهی‌های بومی کشور


یک فعال محیط زیست گفت: به دلیل اینکه ماهی‌های قرمز عید در مراکز غیربهداشتی پرورش پیدا می‌کنند، رها کردن آنها می‌تواند باعث آلوده شدن برکه‌ها و رودخانه‌های کشور شود.

به گزارش لقمه، حسین عبیری با بیان اینکه هنوز مشخص نیست که وجود ماهی‌های قرمز در سفره‌های هفت‌سین از چه زمانی مرسوم شده است، افزود: از مردم می‌خواهیم هنگامی که به مسافرت می‌روند، ماهی‌های قرمز را تا زمان برگشت در خانه رها نکنند که در نهایت هنگام برگشت با ماهی‌های تلف شده مواجه شوند علاوه بر آن مردم باید از رها کردن این ماهی‌ها در آب‌های کشور جدا خودداری کنند.

این فعال محیط زیست افزود: در شهر تهران تانکرهایی در ابتدای جاده‌های منتهی به شهر فراهم شده تا مردم این ماهی‌ها را در تانکر‌ها بریزند.

وی تصریح کرد: رها کردن ماهی‌های قرمز که 20 سال می‌توانند در آب زندگی کرده و همه چیز را بخورند، می‌تواند باعث از بین رفتن ماهی‌های بومی کشور شود.

روزانه یک درصد از زباله‌های تولیدی را کاهش دهید

این فعال محیط زیست ضمن توصیه به مردم برای کاهش زباله‌های تولیدی، اظهار کرد: اگر روزانه یک درصد از زباله‌های تولیدی شهر تهران کاهش یابد، به دلیل اینکه روزانه 10 هزار تن زباله تولید می‌شود، می‌توان در پایان سال از تولید 36 هزار و 500 تن زباله و 36 میلیارد ریال هزینه خدمات شهری جلوگیری کرد.

عبیری ادامه داد: یکی از راه‌های کاهش زباله، در کنار استفاده مجدد از وسایل قدیمی، خرید اجناس مرغوب است؛ چرا که اجناس مرغوب چند برابر اجناس غیرمرغوب عمر می‌کنند که علاوه بر صرفه‌ اقتصادی، باعث کاهش تولید زباله نیز خواهد شد.

وی تاکید کرد: همچنین از مسافران نوروزی می‌خواهیم در مکان‌هایی که توقف می‌کنند، از ریختن زباله در طبیعت خودداری کرده و به گونه‌ای در قبال محیط زیست رفتار کنند که پس از ترک محیط، هیچ اثری از آنها باقی نمانده باشد.

این فعال محیط زیست ادامه داد: همچنین مردم باید از شکستن شاخه‌های درختان و کندن بوته‌ها برای روشن کردن آتش خودداری کنند؛ زیرا به دلیل شکستن شاخه‌ها و کنده شدن بوته‌ها طی ایام نوروز هر سال صدمات بسیاری به محیط زیست و منابع طبیعی کشور وارد می‌شود.

عبیری اظهار کرد: از دولت نیز انتظار داریم تا جایی که ممکن است در جانمایی جاده‌ها دقت شود تا از طریق جاده‌ها، دسترسی به مناطق حفاظت شده و عرصه‌های منابع طبیعی کاهش یابد که از این طریق علاوه بر تخریب‌های با منشا انسانی، از مصرف سوخت، تصادفات و ترافیک در این مناطق جلوگیری خواهد شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6420 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۳ فروردين بازدید: 2746 ساعت: 7:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
6 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
11 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
پایین‌ترین هزینه ماهانه یک خانواده 5 نفره چقدر است؟ در سالهای اخیر که معجزات هزاره سوم پولهای نفت کشور را با شعبده بازی و شامورتی بازی غیب کرده و تحریم را بر سر ملت ریخته اند، مهمانی ناخوانده به نام گرسنگی به خانه های اقشاری از مردم راه یافته است. اکنون هربار که به مغازهای پا میگذاری، گرسنه ای سر میرسد و از تو تقاضا میکند برایش تکه ای پنیر یا قالبی کره یا بسته ای نان بخری. هرچقدر هم در گوش ما بخوانند که این گدایان ثروتمندند و حقه بازند و زیر پوشش باندهای مافیایی فعالیت میکنند، به خرج ما نمیرود چون ما با چشم میبینیم که از سال 84 تا 92 ما که ما باشیم و شغل داریم و سر هر ماه حقوقی به حساب مان ریخته میشود، در خرج زندگی لنگ میزنیم...