طب سنتی و عدم مصرف آب سرد


یک پزشک و پژوهشگر دلایل مصرف نکردن آب سرد از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.

به گزارش لقمه، فاطمه مرادی اظهار داشت: افراد بهتر است بعد از اعمالی که بدن را گرم می‌کند، آب سرد مصرف نکنند چرا که به بدن آسیب می‌رسد.

وی گفت: بعد از ورزش، فعالیت جنسی و حمام افراد آب سرد مصرف نکنند چرا که از دیدگاه طب سنتی نباید عضوی که گرم شده است را به یک باره سرد کرد.

این پزشک و پژوهشگر افزود: در این زمان‌هاکه حرارتی در بدن ایجاد و غالب بدن شده و کبد تشنه است و تمایل جذب آب در کبد بسیار بالاست اگر آب یا غذا مصرف کند بدون اینکه هضم و جذب شود خام خام جذب کبد می‌شود که این عمل در دراز مدت موجب بروز بیماری‌های کبدی از جمله کبد چرب می‌شود و حتی آب هم باید در معده مدتی توقف داشته باشد.

مرادی عنوان کرد: بعد از اعمال گرم کننده بدن اگر آب سرد خورده شود، با همان حالت سردی یک دفعه وارد سلول و اجزای بدن می‌شود یعنی آب به سرعت وارد تمام نقاط بدن می‌شود چرا که بدن به آن نیازمند است.

وی افزود: علتش شاید این است که گرما انبساط و سرما انقباض ایجاد می‌کند، مانند حجامت وقتی حجامت صورت می‌گیرد در بدن انبساط ایجاد می‌شود و اگر همان موقع آب یا غذا مصرف شود در همان ناحیه برص (نوعی بیماری پوستی) ایجاد می شود به همین دلیل عسل و انار را می‌توان پس از حجامت مصرف کرد.

این پزشک خاطرنشان کرد: انبساط موجب باز شدن منافذ بدن می‌شود و به غذا احتیاج پیدا می‌کند و اگر غذای سرد مثل ماست مصرف شود باید ماست سیر طبیعی هضم خودش را که باید دو سه ساعت است در این زمان طی نکرده وارد هضم سلولی می‌شود و آنجا می‌ماند و مشکل ایجاد می‌کند.که در طب سنتی خیلی باید این مسائل مراعات شود.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 6788 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 1679 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
5 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
6 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
9 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
11 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

  چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینووی...

  نوشابه‌ها ژن‌ چاقی را فعال می‌کنند مصرف نوشیدنی‌های گازدار ژن‌های چاقی مفرط را فعال م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت