سم زدایی از بدن با گل کلم


گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در بیشتر کشورها کشت می شود. گل کلم را می توان خام، پخته یا به صورت ترشی مصرف کرد هر چند که ارزش غذایی گل کلم خام بیشتر است.

به گزارش لقمه، به نوشته سایت «ehow»، الیسین موجود در آن باعث سلامت قلب و کاهش خطر سکته می شود.

*سلنیم و ویتامینC در این گیاه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.

*از آن جا که سرشار از فولات است، در رشد و تکثیر سلول موثر است.

*فیبر گل کلم سلامت روده بزرگ را بهبود می بخشد و مانع از بروز سرطان می شود.

*به تازگی محققان دریافتند که گل کلم حاوی ماده ای به نام «ایندول-۳-کاربینول» است که مانع از بروز سرطان سینه و سرطان های دیگر مربوط به زنان می شود.

*مواد موجود در این گیاه توانایی کبد را در خنثی سازی ماده سمی افزایش می دهد.

*خاصیت سم زدایی دارد.

*سولفورافین موجود در گل کلم، ماده شیمیایی سرطان زا را از بین می برد و مانع از رشد سلول های سرطان می شود.

*نتایج تحقیقات نشان می دهد، فیتوکمیکال موجود در گل کلم خطر بروز سرطان ها را کاهش می دهد.

*مصرف یک پیمانه گل کلم پخته شده، نصف ویتامین C موردنیاز بدن در روز را تامین می کند.

*ویتامین K و اسید چرب امگا۳ در آن التهاب را کاهش می دهد.


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 698 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۹ بهمن بازدید: 6758 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
2 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
3 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
4 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
5 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
6 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
7 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
8 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
9 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
11 لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آجیل فشار خون را كاهش می دهد یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظه...

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.