روش تهیه ته چیـن سبزیجـات


اگر می خواهید ته چینی درست کنید که رژیمی هم باشد، این غذا را حتما امتحان کنید.

 مواد لازم برای چهار نفر

برنج: 500 گرم
ماست: دو پیمانه
تخممرغ: یك عدد
زرده تخممرغ: سه عدد
زعفران: به میزان لازم
لوبیا سبز: 200 گرم
پیازچه: نصف پیمانه
گشنیز و جعفری: یك پیمانه
روغن، نمك و فلفل: به میزان لازم
 

طرز تهیه

لوبیا سبز‌های شسته شده را ریز خرد كرده و در كمی روغن تفت می‌دهیم. پیازچه، گشنیز و جعفری را نیز ساطوری كرده و كنار می‌گذاریم. برنج را به مرحله آبكش رسانده و با ماست، تخم‌مرغ، زرده‌های تخم‌مرغ، زعفران، نمك و فلفل خوب مخلوط می‌كنیم.

كف قابلمه یا قالب فر را چرب كرده، ابتدا یك لایه از برنج مخلوط با ماست و تخم‌مرغ را ریخته، سپس لایه سبزیجات را نیز روی آن می‌ریزیم و در مرحله سوم یا نهایی دوباره برنج را می‌ریزیم.

قالب را در فر به مدت 45 الی یك ساعت با دمای 170 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا دم بكشد یا این كه مواد ته‌چین را به همان صورت لایه‌ای در قابلمه و با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه قرار داده تا بپزد.
 

نکات:
این ته چین به عنوان غذای رژیمی مصرف میشود كه علاوه بر مفید بودن، كم كالری نیز میباشد.
از این ته چین در كنار غذاهای ساده یا خورشی میتوانید استفاده كنید.
میتوانید در این ته چین از مرغ پخته و ریش شده نیز استفاده كنید. برای این كار مرغ را روی لایه سبزیجات ریخته و دوباره برنج مخلوط با ماست را بریزید.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 7149 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 2617 ساعت: 12:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید و مضرات گیاه خواری

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت