مواد لازم
گوشت گردن بدون استخوان: 250 گرم (یا 300 گرم با استخوان) ماست چکیده: 2ونیم کیلو شکر: یک پیمانه سرخالی زرده تخممرغ: 2 عدد آب : 2 تا 3پیمانه پیاز: یک عدد گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده و خلال پسته، بادام و زرشک: کمی برای تزئین
روش تهیه
گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملا بپزید. بعد از جدا کردن استخوانها، گوشت را با گوشتکوب، خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود. حالا وقت اضافه کردن زردههای تخممرغ، ماست و شکر است و بعد میتوانید این مایع را روی حرارت بگذارید. مواد را تا زمان جوش آمدن حسابی هم بزنید و بعد از جوش آمدن گوشت کوبیده شده را در تابه بریزید و مخلوط ماست، زرده تخممرغ و شکر را به آن اضافه کرده و حسابی هم بزنید. بعد هم به این معجون کشدار زعفران آب کرده و اگر دلتان خواست گلاب اضافه کنید و با زرشک، خلال بادام و پسته تزئین کنید.
بعضی ها دوست دارند که این خورش را سرد بخورند. پس خورش را 24 ساعت پیش از آمدن مهمانها درست کنید و در یخچال بگذارید تا جا بیفتد و روز مهمانی آن را سرد سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست