زمان مناسب تغذیه دانش‌آموزان


یک کارشناس تغذیه معتقد است: کودکان در مدرسه هر یک ساعت و نیم تا دو ساعت به یک میان وعده سالم نیاز دارند.

عکس: خبرگزاری مهر

به گزارش لقمه، به خانواده‌ها توصیه کرد برای مدرسه فرزندان خود از ساندویچ‌های خانگی و سالم استفاده کنند.

وی لقمه نان و پنیر و گردو همراه با خیار و گوجه را یک میان وعده مناسب برای زنگ تفریح دانش آموزان دانست و ادامه داد: این نوع میان وعده کلسیم و پروتئین مورد نیاز بدن دانش آموز را تامین می‌کند که کلسیم برای طبقه بندی اطلاعات در ذهن دانش آموز مفید است.

این کارشناس تغذیه، مصرف انواع میوه‌های تازه از جمله سیب را برای میان وعده زنگ تفریح مناسب دانست که می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بروز بیمای بین دانش آموزان کمک کند.

شیرمستی، گلوکز را سوخت اصلی مغز برشمرد و تاکید کرد: مصرف انواع میوه‌های خشک از جمله کشمش، انجیر خشک، برگه خشک و ... علاوه بر تامین گلوکز طبیعی مورد نیاز مغز به تامین کالری بدن کودکان هم کمک می‌کند.

وی افزود: استفاده از انواع مغزها از جمله بادام، پسته، فندق، نخودچی و ... برای زنگ‌های تفریح مفید است و چربی مورد نیاز بدن را نیز تامین کرده و به علاوه اسید آمینه "ال_ آرژنین" موجود در بادام به ترشح هورمون رشد در کودکان کمک می کند.

به گفته این کارشناس تغذیه، برخی مواقع در زنگ‌های تفریح در مدرسه شیر بین دانش آموزان توزیع می‌شود که می‌توانند آن را همراه با چند عدد بیسکویت یا خرما استفاده کنند.

شیرمستی با اشاره به اینکه حجم معده بچه‌ها کوچک است، تاکید کرد: توصیه می‌شود دانش آموزان هر یک ساعت و نیم یا دو ساعت یک میان وعده داشته باشند تا از افت قند خون در آنها جلوگیری شود.

وی یادآوری کرد: برای صبحانه دانش آموزان نیز به جهت اینکه صبحانه تکراری نشود، می‌تواند از عدسی، حلیم، فرنی، شیربرنج، تخم مرغ و ... کنار نان و پنیر و یا نان و کره و عسل استفاده کرد.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7414 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر بازدید: 2542 ساعت: 7:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
8 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
10 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
11 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قوانین مسـافـرت در دوران بارداری به‌طور کلی خانم‌های باردار بعد از هفته 20 در صورتی...

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
«گزنه» گیاه خاردار پرخاصیت یافته های تازه نشان می دهند، گیاه گزنه فرایند متابولیکی بدن را فعال و به عملکرد کلیه‌ها کمک می کند.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.