طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین


اگر سیب در منزل دارید که بچه ها آن را نمی خورند می توانید با مقداری آرد ذرت و دارچین پودینگ خوشمزه ای تهیه و آن را به عنوان دسر از آن استفاده کنید.

مواد لازم

• دو فنجان شیر بدون چربی

• یک سوم فنجان آرد ذرت

• دو قاشق غذاخوری شکر

• نصف قاشق چایخوری دارچین

• ربع قاشق چایخوری نمک

• یک عدد تخم مرغ

• دو عدد سیب پخته (بدون هسته و خرد شده)

• 1/4 فنجان کشمش

 

طرز تهیه

1. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.

2. در یک قابلمه متوسط، یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس مخلوط آرد ذرت و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مجدداً بجوشد.

3. حرارت را کم کنید و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود، سپس شکر، دارچین و نمک را به آن بیفزایید.

4. در یک کاسه تخم مرغ را هم بزنید و به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس سیب و کشمش را به آن بیفزایید و در کاسه ها بریزید. کاسه ها را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. سپس آن را به صورت گرم میل کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 7506 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر بازدید: 5498 ساعت: 4:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه شیرینی تر ساده در منزل ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
2 دستور تهیه پودینگ شکلاتی ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر
3 دستور تهیه پودینگ گوشت ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ آبان
4 طرز تهیه پودینگ زعفرانی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان
5 طرز تهیه پودینگ هلو ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
6 آیا دسر، غذا را هضم می کند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي
7 پودینگ انار با دستور سرآشپز لقمه؛ دسر شب یلدا ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۰ آذر
8 غذاهای عضله آور برای مردان ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب مفید است، برای زنان مفیدتر دانشمندان دریافتند 240 کالری‌ای که هر روز از طریق ...

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.
چگونه 100 سال عمر ‌کنیم؟ «الهی پیر شی مادر!» حتما شما هم بارها و بارها این دعا را از زبان مادربزرگ‌ها و مادرها شنیده‌اید. همه دوست دارند که عمر طولانی و در سلامت کامل داشته باشند. اما هر کسی این بنیه را ندارد.
وقتی فک‌تان خرت خرت می‌کند «فکم موقع باز و بسته کردن صدا می‌دهد، نمی‌توانم درست غذا بجوم، وقتی غذا می‌خورم زود فکم خسته می‌شود و بی‌دلیل درد می‌کند ...» اینها و چندین شکایت مشابه از جمله رایج‌ترین مشکلاتی است که بیماران در کلینیک‌های دندانپزشکی به دندانپزشک ابراز می‌کنند و به‌دنبال راه درمان آن هستند؛ مشکلاتی که از آنها با عنوان اختلالات مفصل گیجگاهی فکی یاد می‌شود و افراد بسیاری در سطح دنیا به آن مبتلا هستند.