طرز تهیه پودینگ زعفرانی


این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید.

مواد لازم:

    پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری
    شیر: چهار لیوان
    تخم‌مرغ: یک عدد
    خامه زده‌نشده: یک‌دوم لیوان
    شکر: یک‌دوم لیوان
    پودر وانیل شکری: سه بسته
    گلاب: چهار قاشق مرباخوری
    زعفران: به مقدار لازم


طرز تهیه:

1.تخم‌مرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،‌وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخم‌مرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید.

2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود.

3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفته‌اید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7560 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان بازدید: 4961 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه شیرینی تر ساده در منزل ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
2 دستور تهیه پودینگ شکلاتی ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر
3 دستور تهیه پودینگ گوشت ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ آبان
4 طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
5 طرز تهیه پودینگ هلو ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
6 آیا دسر، غذا را هضم می کند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي
7 پودینگ انار با دستور سرآشپز لقمه؛ دسر شب یلدا ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۰ آذر
8 غذاهای عضله آور برای مردان ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خودسرانه ژلوفن نخورید یک کارشناس ارشد داروسازی در خراسان جنوبی گفت: ژلوف...

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت