رمز و راز درست کردن حلوای نذری


حلوا یکی از شیرینی های ایرانی محسوب می شود که در مراسم ختم، ماه محرم و رمضان به عنوان نذری تهیه می شود.

 به گزارش لقمه، اگر می خواهید حلوایی که تهیه می کنید از نظر مزه و رنگ و لعاب مورد پسند همه قرار بگیرد به توصیه های زیر عمل کنید.


1ـ آرد حلوای گندم بهتر است آرد نان سنگك باشد در این صورت حلوا خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود.

2ـ روغن جامد به تنهایی برای درست كردن حلوا مناسب نیست، چون می‌بندد و منظره و مزه بدی پیدا می‌كند. (خصوصاً در زمستان)

3ـ آرد را باید با ملایمت سرخ كنید تا نسوزد چون اگر آرد بسوزد مزه‌ی حلوا تلخ می‌شود و شكل ظاهری آن نیز یك‌رنگ و یك‌دست نمی‌شود.

4ـ با آرد برنج می‌توانید حلوا درست كنید كه باید آرد كمتر سرخ شود و به آن ترحلوا می‌گویند.

5ـ آرد حلوا را باید حتماً الك كنید.

6ـ موقع مخلوط كردن آرد سرخ شده با شربت باید خیلی مراقب بود و برای این منظور دستكش آشپزخانه بپوشید. تا احتمال پریدن حلوا و سوختن دست كاهش یابد.

7ـ بهتر است از قاشق چوبی برای هم زدن آرد و شربت استفاده كنید.

8ـ زعفران حلوا را باید كاملاً سایید و درشت‌ نباشد چون در حلوا دیده می‌شود.

9ـ برای صرفه‌جویی در مصرف زعفران می‌توانید مقدار یك‌دوم لیوان از آب حلوا را كم كنید و گلاب اضافه كنید و به جای یك‌دوم زعفران نیز از گلرنگ زعفران استفاده كنید.

10ـ برای تزیین روی حلوا می‌توانید از ترحلوا كه رنگ روشنتری دارد نیز استفاده كنید.

11ـ از كنجد و خشخاش نیز می‌توانید برای تزیین روی حلوا استفاده كنید.

12ـ سرخ كردن به اندازه‌ی آرد نكته مهم در پختن حلوا می‌باشد.

13ـ به جای هر یك از مواد حلوا می‌توانید موادی را جایگزین كنید كه نام حلوا و مزه‌ی آن تغییر می‌كند كه یا در گذشته دستور پخت آن داده شده است و یا دستور آن را در آینده خواهیم گفت.

14ـ از حلوا معمولاً در مناسبت‌های نذری و یا ایام سوگواری استفاده می‌شود به شكل‌های مختلف می‌توان حلوا را برای پذیرایی آماده كرد:


1ـ در ظرف مناسب بریزید و تزیین كنید.
2ـ در میان دو نان بستنی به اندازه‌‌های دلخواه، بگذارید.
3ـ می‌توانید در نان میكادو بگذارید و برش بزنید.
4ـ در نان شیرینی خامه‌ای پر كنید.
5ـ در نان ولوان پر كنید.
6ـ در كیك رولت بچینید.
7ـ در كاغذ شكلات بگذارید.
8ـ در نان‌های سنتی (مانند: لواش سنگك و یا تافتون) سرو كنید و...
15ـ اصطلاحاً به غلتاندن حلوا در قابلمه بقچه كردن و یا گهواره كردن می‌گویند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هنر آشپزی

کد: 7630 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۱ آبان بازدید: 11872 ساعت: 2:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
3 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 صادرات 914 تن كدو حلوایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6 دستور اختصاصی تهیه حلوای زنجبیلی ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
7 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
9 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
10 سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
11 روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

  چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...

  اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داروی طبیعی برای سرماخوردگی! این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخوردگی و هزینه های درمان این بیماری شایع تاکید دارد.
املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.
با گرفتن این رژیم های لاغری مرگتان حتمی است! تب لاغری تب تندی است. خیلی‌ها حال و حوصله وزن كم كردن طی چند ماه را ندارند و دلشان می‌خواهد یك‌شبه ره صدساله را طی كنند. از سویی نه می‌توانند جلوی خوردنشان را بگیرند و نه طاقت گرسنگی دارند...