راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک یکی از راه های کاهش مصرف نمک در هنگام پخت را استفاده از چاشنی های گیاهی و سالم بیان کرد.
تولید و صادرات سیب رکورد زد
مدیر کل دفتر میوههای سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی از پیشبینی تولید بیش از سه میلیون و 400 هزار تنی سیب در سال جاری خبر داد و گفت: پیشبینی میشود حدود 600 هزار تن آن به کشورهای مختلف صادر شود.
واکس سیب از خود میوه تولید میشود
در پی طرح شایعه استفاده از واکس شیمیایی برای ماندگاری بیشتر سیب، مدیر کل دفتر میوههای سردسیری وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: واکس مورد نظر به صورت طبیعی از خود میوه تولید میشود و هیچ ضرری برای انسان . . .