صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
- عمومی
- بانوان
- بارداری
- آقایان
- کودکان
- سالمندان
- ورزشکاران
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
تغذیه
زیر گروه ها
عمومی
بانوان
بارداری
آقایان
کودکان
سالمندان
ورزشکاران
برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه های غذایی برای مقابله با تنگی نفس پرداخت.
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی
پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایتهای شایع خانمهای باردار معضل درد معده، نفخ، سوزش و رفلاکس است. «مژگان تنساز» پزشک و متخصص طب سنتی برای مادران عزیز در این دوران توصیههایی کاربردی دارد.
رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، به تشریح رایج ترین تقلبات غذایی در کشور پرداخت.
متخصص زنان و زایمان عنوان کرد؛
رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین
پایگاه خبری لقمه: متخصصان زنان و زایمان بر این باورند که چاقی از عوامل مهم در دیابت بارداری است. بنابراین بانوان میبایست قبل و حینِ دوران بارداری، وزن خود را کنترل کنند تا دچار افزایش وزن نشوند.
مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان
پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از والدین درخواست کرد فرزندان خود را از دوران کودکی به غذاهای کم نمک عادت بدهند.
چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی
پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بیان راهکارهایی برای کاهش مصرف نمک، قند و غذاهای چرب به عنوان عوامل تاثیرگذار بر سلامت بدن به ویژه سلامت قلب و عروق پرداخت.
تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟
پایگاه خبری لقمه: پژوهشگر طب ایرانی، درباره تغذیه فصل پاییز با مزاج سرد و خشک، توضیحاتی داد.
صفحه 4 از 250
قبلی
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند
مصرف موز میتواند سردردهای میگرنی را در مبتلایان ...
مغز با صبحانه بیدار میشود
همواره شنیدهایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم...
10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید
ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
دیابتیها پائیز را با سیب سپری کنند
آغاز فصل پاییز به معنای وارد شدن به فصل انواع سیب هاست که از دیرباز به عنوان مظهر سلامتی شناخته شده است.
چه چیزی پوست را پیر میکند؟
برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخهای است که میتوان پیچید.
نفخ؛ نشانه بیماریهای خطرناك
هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دیاكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود میكند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سیسی هوا وجود دارد.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی
پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است