روایت بینظیر آشپزی که کارگردان شد
حاج مصطفی پس از سالها؛ تصاویرش از آن روزها را کنار هم گذاشته و به زبان شیرین فارسی که با لهجه آلمانی در هم آمیخته؛ آن ها را روایت کرده است. آن هم با نام «خاطراتی برای تمام فصول».
طرز تهیه كلوچه زنجبیلی مغزدار
یادش بخیر كارتونهای دوران كودكیمان، كلوچههای زنجبیلی و... این كلوچه بسیار خوشمزه و البته درست كردن آن كمی سخت است. اما به مزهاش میارزد و ارزش آن را دارد كه حداقل یكبار آن را درست كنید.
5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار
در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضعیت آب و هوایی تغییر می کند، در چنین شرایطی ما نیزمتناسب با تغییرات جوی باید مواد غذایی خاصی را مصرف کنیم تا با احساس ضعف و سستی در بدن مقابله کنیم.
مخترع نان سنگک و شکل تنور آن کیست؟
نان سنگک با این مزه، طعم و هضم راحت که یکی از بهترین نان های ایرانی است و طراحی پخت آن روی سنگ ریزه های داغ است، به وسیله یکی از روحانیون و علماء شیعه در قرن 10 و 11 هجری طراحی شده است.