صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
بهترین زمان مصرف زولبیا و بامیه در ماه رمضان
لقمه: زولبیا و بامیه با اسید چرب ترانس از جمله شیرینی های سنتی ما برای ماه مبارک رمضان است که برای خریدنش گاه مردم در صف های طویل می ایستند تا این شیرینی پرقند وچربی والبته خوشمزه را به سر سفره افطار . . .
توصیه متخصصین برای تغذیه در ماه رمضان؛
در فاصله افطار تا سحر میوه و نوشیدنی مصرف کنید
لقمه: دفعات غذا خوردن در ماه رمضان اهمیت خاصی در سلامت روزه داران دارند و رعایت نکردن اصول تغذیه باعث آسیب رسیدن به سلامت بدن می شود.
چه بستنی و چهساندویچی بخوریم تا بیمار نشویم؟
لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسهها تعطیل میشود، خانوادهها به مسافرت میروند و فعالیتهای بیرون از خانه دوباره باب میشود. اما باید توجه داشت، در عین حال که تابستان برای بسیاری از افراد فصل تفریح و . . .
مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون
لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوامع امروزی با آن دست و پنجه نرم می کنند.
روزه داری در ادیان دیگر/ روایت روزهداری عیسی(ع)
لقمه: تفاوت روزه در ادیان از جهت تعداد روزها و چگونگی روزههاست. هرچند در ادیان مختلف جزئیات و کیفیت روزه تفاوت دارد اما اصل حکم روزه وجود دارد و هدف آن به طور کلی تهذیب نفس و ایجاد طهارت و پاکی معنو . . .
معضلی که از گرانی مرغ بدتر است
یکی از اهالی وحدتیه دشتستان در این ارتباط گفت: وضعیت بازار مرغ در روزهای اخیر واقعا وضعیتی نامعلوم دارد و میتوانیم آنرا به وضعیت بازار بورس تشبیه کنیم؛ پیگیری مکرر مردمی و افزایش لحظهای قیمت مرغ از . . .
چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟
لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمهای قرمز، کلم، انجیر، ریحان و ... از مواد غذاییای هستند که کمک میکنند تا حال خوشی داشته باشید.
صفحه 1626 از 1750
اول
قبلی
1621
1622
1623
1624
1625
1626
1627
1628
1629
1630
1631
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید
همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...
بالاخره ته دیگ بخوریم؟
سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...
چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟
لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمهای ق...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا لواشکها و آلوچههای ترش از میوه تهیه میشوند؟
در تمام سوپرمارکتها و فروشگاههای مواد غذایی، قفسهای پر از انواع تنقلات ترش دیده میشود که کمتر کسی با دیدنشان دهانش آب نمیافتد.
چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟
با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟
هر روزه حجم بالایی ازخوارکیها در سراسر جهان دور ریخته میشوند در حالی که بسیاری از همین مواد را میشد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟
محققان فهرست رایجترین اشتباهات را در رژیمهای لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیمهای لاغری و رایجترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب میشوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بدترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن میباشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است