توصیه‌های دارویی در ماه مبارک رمضان تغییر تعداد دفعات و زمان مصرف دارو‌ها و نیز مصرف یکجای چند دارو در وعده‌های سحر یا افطار می‌تواند باعث کاهش اثر بخشی یا افزایش عوارض آن‌ها شود.
روش تهیه اردو بادنجان لقمه: بادنجان از جمله سبزیجاتی است که غذاهای خوشمزه ای را می توان با آن تهیه کرد.
چرا ما ایرانی ها پرخوریم؟ 10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر . . .
ورزش 2ساعت قبل از افطار ممنوع/تأمین 60 درصد انرژی بدن با غذای سحر لطفعلی پورکاظمی با اشاره به اینکه 2 ساعت مانده به افطار ورزشکاران از ورزش پرهیز کنند، اظهار داشت: ۱۰درصد انرژی افراد در ماه مبارک رمضان 1 از وعده افطار، 30 درصد شام و 60 درصد از وعده سحر تأمین می‌شود. . . .
سفره خنک برای یک رمضان روزه باعث می ‌شود كه اعضای بدن مخصوصا دستگاه گوارش (معده و روده‌ها) که در طول ۱۱ماه مشغول فعالیت بوده، مدت یك ماه استراحت كند و نیروی تازه ‌ای بگیرد و از سویی دیگر، ذخایر چربی ‌های مضری كه در بدن و مخ . . .
36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.
تخفیف۱۰درصدی محصولات لبنی پرچرب در رمضان دبیر انجمن صنفی صنایع فرآورده های لبنی ایران با بیان اینکه شیر بطری یک لیتری ۱.۵ درصد چربی با قیمت ۱۲۰۰ تومان به بازار عرضه می‌شود، از تخفیف ۱۰ درصدی محصولات لبنی پرچرب در ماه مبارک رمضان خبر داد.
صفحه 1628 از 1750  اول  قبلی   1623    1624    1625    1626    1627    1628    1629    1630    1631    1632    1633   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...

  توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت