احتمال فساد زودرس شیرهای کیسه‌ای در هوای آزاد زیاد است بابک عشرتی، رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی با بیان این مطلب گفت: با توجه به گرم شدن هوا، مغازه داران شیرهای پاستوریزه کیسه‌ای را در یخچال نگهداری کنند.
کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خصوصیت های گوناگونی داشته و در نتیجه تاثیرات متفاوتی را بر انسان دارند. به همین دلیل می توان با دقت در انتخاب نوع ماده غذایی در موارد مختلف بهترین نتیجه . . .
طرز تهیه كلم پلوی شیرازی با گوشت شترمرغ لقمه: کلم پلو یکی از انواع غذای ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران به شیوه های مختلف طبخ می شود.
نمایشگاه سفره های افطاری با نگاهی برون مرزی برپا می‌شود این نمایشگاه از دو بخش اصلی ویژه عکس های مربوط به ایران و جنبی با عکس هایی از پاکستان و قطر از 17 نیرماه در گالری 1 خانه عکاسان برپا خواهد شد.
جزئیات طرح استریلیزه کردن شیر با استفاده از پلاسما لقمه: پژوهشگران مرکز فیزیک پلاسما واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد در فاز آزمایشگاهی موفق به طراحی و ساخت دستگاه برای از بین بردن میکروارگانیزم های شیر با استفاده از پلاسما جت شدند.
نوشیدنی های مناسب برای کاهش وزن لقمه: راز کاهش وزن، این نیست که تنها به محتویات بشقاب غذا نگاه کنید. نوشیدنی های محبوب زیادی هستند که به دلیل وجود کربوهیدرات فراوان، کار را خراب می کنند. برخی آبمیوه ها و نوشابه های انرژی زا از این ج . . .
زندگی را با این مواد خوش طعم کنید لقمه: افزودن ادویه به غذا می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد. این طعم‌دهنده‌ها نتایج تحقیقی در دانشگاه جورجیا نشان می‌دهد که منبع مهمی از اسیکر بولدیک‌های ضد‌بیماری هستند، ادویه‌های . . .
صفحه 1628 از 1740  اول  قبلی   1623    1624    1625    1626    1627    1628    1629    1630    1631    1632    1633   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.
تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر صنعت غذای کشور دردو حوزه واردات و صادرات با دو مشکل در رابطه با نرخ ارز روبه‌رو است.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.