صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت
لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام شده است و تقریبا همه ما می دانیم که شکلات تلخ یکی از مواد خوراکی مفید برای سلامتی ما است.
بهترین شیوه مصرف مکمل ها
لقمه: وقتی ویتامین هایی چون آهن، روی، کلسیم و ... به صورت مکمل های غذایی مصرف شوند، زمان مشخصی برای مصرف شان وجود دارد.
تبدیل یک اغذیهفروشی به کتابفروشی در ماه رمضان + عکس
لقمه: صاحبان یک اغذیه فروشی واقع در میدان انقلاب اسلامی، دست به ابتکار جالبی زده است و در ایام ماه مبارک رمضان کبابفروشی خود را تبدیل به کتابفروشی کردهاند.
آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟
لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد که مردم با خریدن نوشیدنی های ورزشی، پودرهای پروتئینی بدنسازی و کفش های ورزشی گران قیمت فقط پولشان را هدر می دهند.
طرز تهیه رشته پلو
لقمه: رشته پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که معمولاً آن را با مرغ یا گوشت قلقلی تهیه می کنند.
سحری آبمیوه، چای و قهوه مصرف نکنید
لقمه: یک متخصص تغذیه گفت: مصرف آبمیوه، چای و قهوه در وعده سحر به دلیل ادرارآور بودن و ایجاد مشکل در مدیریت آب بدن توصیه نمیشود.
آثار منتخب چهارمین مسابقه عکاسی از سفرههای افطاری
لقمه: این نمایشگاه از دو بخش اصلی ویژه عکس های مربوط به ایران و جنبی با عکس هایی از پاکستان و قطر تشکیل شده است.
صفحه 1622 از 1750
اول
قبلی
1617
1618
1619
1620
1621
1622
1623
1624
1625
1626
1627
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کله پاچه بخوریم یا نه؟
مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...
بهترین زمان برای خوردن سالاد
مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد میباشد، ب...
غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟
یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چالشها و آسیبها در صادرات زعفران ایرانی
پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهمترین مشکلات و چالشهای صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید
تاریخ انقضا بر روی بستهبندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع میشود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماریها میشود.
خوشمزهترین افطاریهای ماه رمضان در پایتخت
مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمیشد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
شلغم غذای مغز و اعصاب
یک کارشناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامینها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد میباشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است