غذاهای نوروزی/ پلو كباب رشتی در عید نوروز پلو کباب رشتی از غذای محلی استان گیلان محسوب می شود که در ایام نوروز هم طبخ می‌شود و آن را همراه دوغ محلی می‌خورند.
گزارش تصویری / شکوفه های بهاری در مازندران لقمه: با آغاز فصل بهار شکوفه ها و فضای سبز جنگل ها و مراتع استان مازندران جلوه ای از زیبایی های طبیعت را نمایان کرده است.
گزارش تصویری / کارگاه آجیل پزی با نزدیک شدن عید باستانی نوروز کارگاه های آجیل پزی از رونق خوبی برخوردارند.
کنترل وزن در سفرهای نوروزی لقمه: یکی از مشکلات افرادی که رژیم غذایی را شروع کرده اند آن است که در هنگام سفر چگونه می توانند رژیم خود را نگاه دارند.
آیین های نوروزی/ مرغانه جنگ (بازی با تخم‌مرغ) در گیلان و مازندران تخم‌مرغ در باورهای بومی گیلك‌زبانان، نشانه بركت و فراوانی و تداوم نسل و زندگی است.
شیرینی های نوروزی/ باقلوای فوری لقمه: مدت آماده‌سازی این شیرینی، یك ساعت است. از این شیرینی در ایام نوروز هم برای پذیرایی از مهمان استفاده می کنند.
شیرینی های نوروزی/ گل های بهاری شیرینی زنجبیلی مربایی یك شیرینی بسیار خوشمزه با مزه زنجبیل حیف است كه در ایام نوروز آن را میل نكنید.
صفحه 1672 از 1740  اول  قبلی   1667    1668    1669    1670    1671    1672    1673    1674    1675    1676    1677   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا لواشک‌ها و آلوچه‌های ترش از میوه تهیه می‌شوند؟ در تمام سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی، قفسه‌ای پر از انواع تنقلات ترش دیده می‌شود که کمتر کسی با دیدنشان دهانش آب نمی‌افتد.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.