صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفتهبازی
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو
پیتزای رولتی را می توانید به سادگی در منزل تهیه و از آن برای پیش غذا یا یک وعده غذایی استفاده کنید.
روش تهیه شیرینی بلژیکی برای کریسمس
Speculaas، شیرینی رایج کشورهای بلژیک و هلند، ادویهدار، ترد و باریک است و روی آنها انواع تصاویر سنتی مخصوص کریسمس حکاکی می شود.
طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر
شما می توانید ماهی شکم پر را به راحتی درون یک قابلمه بپزید.
طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ
كشك بادنجان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانید آن را با قارچ نیز سرو کنید.
روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا
کدو حلوایی در این روزها در بازار یافت می شود و شما می توانید این دسر خوشمزه را تهیه کنید.
چند نکته مهم در پخت کیک
پخت کیک قبل از هر چیز نیازمند داشتن حوصله است. در ضمن باید تمامی مراحل پخت طبق سلسله مراتب دستورالعمل با دقت اجرا شود در غیر این صورت کوچک ترین تغییری می تواند بر کیفیت کیک تاثیر منفی بگذارد.
بادنجان سوخاری؛ پیش غذایی خوشمزه
بادنجان یکی از سبزیجات خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد و می توان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کرد.
صفحه 28 از 141
اول
قبلی
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید
ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله میتوا...
بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید
دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...
اینها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود
در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی میکنیم که...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم
یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.
وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟
پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان میدهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروههای سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامهریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذیها را نشان میدهد.
کاهش وزن به کمک مصرف منظم سبزی ها
تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف منظم سبزی میتواند به افراد در کنترل کالری کمک کند.
حد مجاز مصرف ویتامین D
اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است