صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس
دلمه برنج غذایی جدید و خوشمزه است که به راحتی نیز تهیه می شود.
طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی
بادمجان شکم پر در شهرهای مختلف ایران به سبکهای متفاوتی تهیه میشود اما نوع مازندرانی آن با سبزی معطر خاص این منطقه بسیار خوشمزه است.
دستور تهیه یخمه تُرُش غذای اصیل اصفهانی
یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان است که هم اکنون خیلی کم پخت میشود.
طرز تهیه كته تره فرنگی
تره فرنگی یکی از سبزیجات خوشمزه است که می توانید حالا که فصلش است، با آن این غذا را درست کنید.
طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر
شما می توانید ماهی شکم پر را به راحتی درون یک قابلمه بپزید.
طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ
كشك بادنجان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانید آن را با قارچ نیز سرو کنید.
هــویج پلو با مـرغ؛ غذای نذری متفاوت
اگر می خواهید غذایی متفاوت برای نذری تان تهیه کنید، روی این غذای خوشمزه حساب باز کنید.
صفحه 4 از 39
قبلی
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مغز با صبحانه بیدار میشود
همواره شنیدهایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم...
با خواص درمانی انجیر آشنا شوید
یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوهای سرشار از...
تند غذا خوردن چاقتان میكند
به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی میشود.
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
توصیههایی برای مادران باردار دچار اضافه وزن
مادران دارای وزن طبیعی میتوانند بین 11 تا 16 كیلوگرم وزن اضافه كنند و مادران لاغر تا 18 كیلوگرم نیز مجاز به افزایش وزن هستند.
گل سرسبد رژیم لاغری ستارهها چیست؟
هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این مادهی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.
طعمهایی كه امروزمان را خراب كرد
یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك میزد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده میشد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه میرفتیم و اولین جایی كه سراغش را میگرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟
کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیهای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆالها پاسخ دادهایم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است