روش تهیه کوکوی مجلسی سه رنگ کوکو را می توانید به صورت زیر تهیه کنید تا در مهمانی هایتان نیز کاربرد داشته باشد. این کوکو از سه لایه سبزی، سیب زمینی و گوشت است.
روش تهیه خورش بامیه با دستور سرآشپز لقمه بامیه از جمله سبزیجاتی است که در جنوب کشور می روید و خواص بسیاری دارد. این سبزی برای افرادی که دیابت دارند بسیار مفید است و به کاهش جذب قند کمک می کند.
روش تهیه سوپ عدس با عدس می توانید این سوپ خوشمزه و پر خاصیت را تهیه کنید.
خورش ماست را برای آخر هفته تان بپزید! خورش ماست یا "پخته بریون" یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که تهیه آن در آخر هفته خالی از لطف نیست.
روش تهیه شامی سویا اگر اهل گیاهخواری هستید یا رژیم غذایی بدون گوشت دارید می توانید این غذا را تهیه کنید.
روش تهیه دلمه کلم دلمه انواع مختلف دارد که شما می توانید دلمه کلم را به راحتی تهیه کنید.
روش تهیه خورش گوشت با سس سیر این خورش از غذا های کشور های عربی حوزه خلیج فارس است.
صفحه 7 از 39  اول  قبلی   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

  قوانین مسـافـرت در دوران بارداری به‌طور کلی خانم‌های باردار بعد از هفته 20 در صورتی...

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواظب خلال دندان باشید یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر می‌شود.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
ویار بارداری و راه های درمان آن عادت ماهانه زنان در دوران حاملگی قطع می‌شود و برخی اخلاط کثیف که در حالت طبیعی از طریق آن از بدن خارج می‌شد، در بدن باقی می‌ماند و تجمع پیدا می‌کند، این موضوع باعث تحریک دریچه تحتانی مری یا دهانه معده می‌شود و ...
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.