صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
طرز پخت تـرش تـره به سبک شمالیها
ترش تره یکی از غذاهای شمالی است که با سبزی محلی تهیه می شود.
طرز تهیه چلو دیزی
چلو دیزی غذای محلی شهر كاشان به شمار می آید.
روش تهیه تهچین شیرازی
تهچین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که دستور آن در شیراز به شرح زیر است.
روش تهیه ته چیـن سبزیجـات
اگر می خواهید ته چینی درست کنید که رژیمی هم باشد، این غذا را حتما امتحان کنید.
فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه
باقلاپلو از غذاهای قدیمی ایرانی و با مشخصاتی که تهیه میشود، مختص کشور ماست که فوت آشپزی برای خوشمزه شدن آن وجود دارد.
روش تهیه بادمجان پلو
اگر بادنجان خیلی دوست دارید، می توانید اینغذای خوشمزه را تهیه کنید.
آشنایی با کبابهای مخصوص پیک نیک در آخر هفتههای تابستانی
کباب را تقریبا همه مردم دوست دارند. کباب یکی از غذاهای خوشطعمی است که برای بیرون از خانه و هنگام پیکنیکهای عصرانه و شبانه این روزهای گرم تابستان بسیار مناسب به نظر میرسد.
صفحه 8 از 39
اول
قبلی
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سبزیها با این روشها خوشمزهتر میشوند
از ویژگیهای یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...
تلخی زیتون اینگونه از بین می رود
اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...
فیبر و تا ثیر آن بر دیابت
پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
گل سرسبد رژیم لاغری ستارهها چیست؟
هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این مادهی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها
در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟
از خوردن تکههای غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیبزمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطانزا هستند.
جنسینگ ایرانی بخورید!
بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است