وزیر جهاد کشاورزی: انتقال آب به اراضی کشاورزی کرمانشاه با کمک وزارت نیرو انجام شود


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه همه نوع پتانسیل و موقعیت در این استان وجود دارد و باید تا حدودی مردم را کمک کنیم، گفت: امیدواریم بتوانیم با کمک وزارت نیرو کار انتقال آب به اراضی کشاورزی را انجام دهیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی در نشست شورای اداری استان کرمانشاه که عصر امروز(سوم مرداد) با حضور معاون اول رییس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: حدود نیمی از جمعیت استان کرمانشاه در مرکز این استان زندگی می کنند و ۸۰ درصد جمعیت شهری این استان نیز در شهر کرمانشاه ساکنند و این یک تهدید جدی است که باید به صورت ویژه به آن پرداخته شود.

 
وی افزود: مساحت استان کرمانشاه حدود دو و نیم میلیون هکتار است، اما نیمی از جمعیت استان تنها در هفت تا ۱۰ هزار هکتار مساحت زندگی می کنند و این درحالیست که در گوشه و کنار این استان همه نوع استعداد آبی و خاکی وجود دارد.
 
حجتی افزود: اگر جمعیت این استان در سطح وسعت آن پراکنده بود، شرایط توسعه کرمانشاه بگونه ای دیگر بود و باید هرچه سریعتر جلوی این بحران در استان گرفته شود.
 
وی به پتانسیل های استان کرمانشاه در بخش کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: در همین استان برداشت 150 تن گوجه فرنگی در هکتار را داریم، در حالیکه میانگین برداشت کشوری ۲۰ تا ۳۰ تن در هکتار است.
 
حجتی افزود: در این استان میزان محصول باغ انگور در سال دوم به ۲۰ تن در هکتار رسیده که قطعا در سال آینده به ۴۰ تن خواهد رسید و این یعنی پتانسیل ویژه استان کرمانشاه در بخش کشاورزی.
 
 
وزیر جهادکشاورزی در ادامه با بیان اینکه یکی از مشکلات ما در کشور در امر تجارت و صادرات چگونگی اتصال به مدیترانه و کشورهای اروپایی است، گفت: اگر راه آهن غرب کشور به عراق و سپس سوریه متصل شود، بسیاری از مسایل حوزه صادرات رفع می شود. باید تلاش کنیم با وجود همه محدودیتهای اعتباری پروژه راه آهن غرب کشور را تا اتصال به عراق ادامه دهیم و در ادامه به کشورهای اروپایی و مدیترانه متصل شویم.
 
وی همچنین با بیان اینکه مانده تسهیلات در بانکهای استان کرمانشاه محدود و پایین است و بانکهای استان نمی توانند جوابگوی نیازهای صنایع و سرمایه گذاران باشند، گفت: باید مانده اعتبارات در بانکهای استان را افزایش دهیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11367 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد بازدید: 1849 ساعت: 1:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
4 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
5 دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
6 دلیل متوقف‌ماندن قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی پس از 17 سال ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
7 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
8 اقدامات وزارت کشاورزی برای رفع تداخلات اراضی کشاورزی ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
9 اجرای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتاری اراضی کشاورزی در سال آینده ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10 فرسایش خاک در ایران 3 برابر میانگین جهانی است ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 تغییر کاربری در کمین ۵۰۰ هزار هکتار از خاک کشور ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند یک دکترای داروسازی با اشاره به اینکه گاه عوارض جانبی استاتین‌ها بسیار ناراحت کننده است، گفت: برای کاهش بروز عوارض جانبی دستگاه گوارش، باید استاتین‌ را عصرها با یک وعده غذا مصرف کرد.
12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.