صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفتهبازی
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
مجله لقمه
خبرها
1جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
کیک عروسی (2)
کیک عروسی (2)
در این ایام که روزهای شادی و رونق جشنهای عروسی است، چندین نمونه از هنر شیرینی و کیک پزی و تزیین آنها را عرضه می کنیم. البته به نظر می رسد هنر تزیین این کیکها که جزء شیرین ترین لحظات عروس و داماد است، کمتر در بین قنادان و شیرینی پزهای ایرانی رونق دارد.
کد:
4005
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد
بازدید:
9245
ساعت:
10:32 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2
توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج فارس
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3
طرز تهیهی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4
خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5
پنکیک خرما مارتا استوارت
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6
دسر هلو، برای سلیقه های خاص
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7
چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8
افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9
طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10
کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11
نکاتی برای پف کردن کیک
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نکاتی در خصوص تغذیه زنان باردار
دکتر ربابه شیخ الاسلام تغذیه دوران بارداری را بسیا...
سرطان دهان چقدر خطرناک است؟
سرطانهای دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطانها را تشکیل...
تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم
پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
روانشناسی تغذیه؛ تو را از غذا خوردنت میشناسم!
شما چه نوع غذاهایی را بیشتر دوست دارید؟ غذاهای گوشتی؟ غذاهای نشاستهای؟ سبزیجات یا میوهها؟ ..
رژیـم خـرابکنهـا را بشناسید!
اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمیتوانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه میتوان بهترین نتیجه را گرفت.
آیا پس از رفع تحریمها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟
عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی در گفتوگویی به دوره پسا تحریم و فرصتها و تهدیدهایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار میدهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟
بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است