صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش
>
نیمی از جمعیت کشور بیش از نیاز خود کالری دریافت میکنند
سرپرست دفتر بهبود تغذیه:
نیمی از جمعیت کشور بیش از نیاز خود کالری دریافت میکنند
نزدیک به 50 درصد از افراد جامعه بیش از 120 درصد نیازشان کالری دریافت میکنند که این امر سبب بروز چاقی و اضافه وزن در همه گروه های سنی میشود.
لقمه:
زهرا عبداللهی در خصوص تغذیه سالم در جامعه گفت: تغذیه سالم به عنوان محور سلامت انسان و توسعه کشور شناخته شده است و می توان آن را به این صورت تعریف کرد که رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی روزانه اهمیت بسیاری دارد.
سرپرست دفتر بهبود تغذیه، در این خصوص افزود: منظور از تنوع، رعایت و به کار گیری همه گروه های غذایی اصلی از قبیل: میوه، سبزی جات، شیر و مواد لبنی، گوشت و حبوبات و تخم مرغ در برنامه غذایی روزانه است.
وی همچنین گفت: مشکلات تغذیه ای در کشور ما عمدتاً به دو صورت کم خوری و پر خوری باز می گردد و می توان گفت استفاده ناکافی از گروه های غذایی اساسی منجر به سوء تغذیه انرژی در کودکان و نوجوانان در سن رشد می شود و نیز این کمبود های تغذیه می تواند مشکلاتی از قبیل اختلال رشد، کم وزنی، کوتاه قدی، کاهش بهره هوشی، تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش موارد ابتلا به بیماری های و مرگ و میر را ایجاد کند.
عبداللهی، در ادامه خاطر نشان کرد: در کنار کم خوری، مشکل بیش خوری نیز در جامعه روندی رو به گسترش در جامعه دارد و می توان گفت که نزدیک به 50 درصد از افراد جامعه بیش از 120 درصد نیازشان کالری دریافت می کنند که این امر سبب بروز چاقی و اضافه وزن در همه گروه های سنی می شود.
نقل از :رادیو ایران
کد:
443
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ دوشنبه ۲۵ مهر
بازدید:
3764
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
2
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3
رعایت نکات تغذیهای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4
رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
6
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
7
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
8
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
9
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چای سبز دشمن گوارش
چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...
شیر فقط برای استخوان نیست
علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...
بهترین راه برای کاهش چربی شکم کدام است؟
مصرف کالری بالا و کاهش فعالیت بدنی سبب چاقی و افزا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
لاغری شکم، با کمک دکتر اوز!
داشتن یک شکم صاف دستیافتنی است؛ به شرطی که فوت و فنهایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخهایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباههایتان خواهید شد و البته با نکتههایی طلایی آشنا میشوید که میتوانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.
روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس
پایگاه خبری لقمه: لکه چسب یکی از سخت ترین لکه ها است که بسته به نوع چسب می تواند پاک کردن آن سخت باشد.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود
برداشت محصول گوجهفرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع میشود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبانماه کشت شدهاند نیز، برداشت محصول آن در فروردین و اردیبهشت به پایان میرسد.
خاصیتهایی كه پاستیل ندارد
پاستیل از تنقلاتی است كه با شكلهای متنوع و رنگهای فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كشسان منحصربهفرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرفكننده ایجاد میكند كه در همه جنسهای این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمیتوان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگیها نمیتواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است