صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش
>
نیمی از جمعیت کشور بیش از نیاز خود کالری دریافت میکنند
سرپرست دفتر بهبود تغذیه:
نیمی از جمعیت کشور بیش از نیاز خود کالری دریافت میکنند
نزدیک به 50 درصد از افراد جامعه بیش از 120 درصد نیازشان کالری دریافت میکنند که این امر سبب بروز چاقی و اضافه وزن در همه گروه های سنی میشود.
لقمه:
زهرا عبداللهی در خصوص تغذیه سالم در جامعه گفت: تغذیه سالم به عنوان محور سلامت انسان و توسعه کشور شناخته شده است و می توان آن را به این صورت تعریف کرد که رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی روزانه اهمیت بسیاری دارد.
سرپرست دفتر بهبود تغذیه، در این خصوص افزود: منظور از تنوع، رعایت و به کار گیری همه گروه های غذایی اصلی از قبیل: میوه، سبزی جات، شیر و مواد لبنی، گوشت و حبوبات و تخم مرغ در برنامه غذایی روزانه است.
وی همچنین گفت: مشکلات تغذیه ای در کشور ما عمدتاً به دو صورت کم خوری و پر خوری باز می گردد و می توان گفت استفاده ناکافی از گروه های غذایی اساسی منجر به سوء تغذیه انرژی در کودکان و نوجوانان در سن رشد می شود و نیز این کمبود های تغذیه می تواند مشکلاتی از قبیل اختلال رشد، کم وزنی، کوتاه قدی، کاهش بهره هوشی، تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش موارد ابتلا به بیماری های و مرگ و میر را ایجاد کند.
عبداللهی، در ادامه خاطر نشان کرد: در کنار کم خوری، مشکل بیش خوری نیز در جامعه روندی رو به گسترش در جامعه دارد و می توان گفت که نزدیک به 50 درصد از افراد جامعه بیش از 120 درصد نیازشان کالری دریافت می کنند که این امر سبب بروز چاقی و اضافه وزن در همه گروه های سنی می شود.
نقل از :رادیو ایران
کد:
443
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ دوشنبه ۲۵ مهر
بازدید:
3734
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
2
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
3
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
4
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
5
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
6
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8
اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9
استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
11
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado
پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشت...
تا فرصت دارید هلو بخورید!
هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...
مضرات نوشیدنی های انرژی زا
همه می دانیم که نوشیدنی های گازدار برای سلامت خوب ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
عامل جلوگیریكننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی
كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیریكننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید
پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همینرو یک ضدلک قوی به شمار میرود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکههای ناشی از آفتاب جلوگیری میکند.
سه ماه قبل از بارداری چای سبز نخورید
علت این قضیه آنتى اكسیدان موجود در چاى سبز است كه فعالیت اسیدفولیك را مهار مى كند.
بایدها و نبایدهای خرید مواد غذایی
محمد حضوری
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است