روش مزه دار کردن نوشیدنی های سبز


نوشیدنی های سبز، خواص بسیاری دارند اما اصولا مزه ندارند. برای اینکه این نوشیدنی ها کمی مزه‌دار شود، می توانید مواد خاصی را به آنها اضافه کنید.

به گزارش لقمه، نوشیدن آب میوه های طبیعی برای سیستم ایمنی، گوارش، پوست و حتی کنترل وزن خواص بسیاری دارد. بهترین نوع نوشیدنی ها نیز، همین نوشیدنی های سبز هستند. برای اینکه همیشه از خواص آنها بهره بگیرید، برخی طعم دهنده های طبیعی دیگر به ترکیبشان بیفزایید و نوش جان کنید.

1. کدو

شاید بسیار تعجب کنید که کدوسبز را در فهرست خوش طعم کننده های طبیعی نوشیدنی ها سبز قرار داده ایم. بسیاری از مردم از این افزودن کدوسبز به آب میوه یا اسموتی پرهیز می کنند اما اگر یکبار آن را امتحان کنید، حتما خوشتان خواهد آمد. کدوسبز مملو از ویتامین C، پتاسیم و کلروفیل است. این ماده نوشیدنی را شیرین می کند.

2. خیار

می توانید با اضافه کردن خیار به نوشیدنی سبز خود مزه آن را بهتر کنید. خیار طعم شیرین به آن می دهد. خیار آب بسیار، ویتامین B و الکترولیت در خود دارد و همچنین انواع مواد معدنی ضد سرطان، اسید کافئیک، لوتین و فیستین نیز در خود دارد. خیار برای درمان سخت نفس کشیدن، حفاظت از کلیه ها، اسخوان ها و سلامت مفاصل نیز بسیار مفید است. البته همه این موارد برای خیارهای بوته ای است و گلخانه ای ها را شامل نمی شود.

3. هویج

یکی دیگر از خوراکی هایی که می توانید به آب میوه های سبز اضافه کنید، هویج است. هویج منبع غنی از ویتامین C، فیبر و بتاکاروتن است. هویج موجب شفافیت پوست نیز می شود. یکی از درمان های اکنه نیز به شمار می رود. البته باید توجه داشته باشید، هویج قند فراوان دارد و یک یا دو عدد از آن برای یک لیوان بزرگ کافی است.

4. کاهوی معمولی

کاهو نیز به آب میوه طعم شیرین می بخشد. کاهو مملو از پروتئین، امگا سه، ویتامین C و دیگر خواص سلامت‌بخش است. کاهو به روند کاهش وزن بسیار کمک می کند و باعث پایین آمدن فشار خون نیز می شود.

5. سیب

سیب موجب می شود تا طعم آب میوه بسیار بهتر شود. سیب، فیبر بالا و کالری پایین دارد. از خواص سیب باید به بهبود بینایی و بهبود عملکرد کبد و سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. سیب ها منبع غنی آنتی اکسیدان ها و ویتامین C هستند و به آب میوه نیز طعم بسیار عالی می دهند.

6. لیموترش

یکی از انواع خوراکی ها که طعم عالی به نوشیدنی ها می بخشد، لیموترش است. با اینکه طعم ترش دارد اما باعث می شود تا از نوشیدن آب میوه لذت ببرید. قند و کالری موجود در لیموترش بسیار کم است و در عوض، سرشار از ویتامین C است. این میوه در فصل سرما برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و مبارزه با سرماخوردگی عالی است. از دیگر مواد معدنی موجود در لیمو باید به پتاسیم اشاره کرد که موجب تقویت لثه و دندان می شود.

7. گوجه فرنگی

آیا تاکنون به نوشیدنی های سبز خود گوجه فرنگی اضافه کرده اید؟ اگر نه، حتما یکبار امتحان کنید. گوجه فرنگی، قند پایین و آنتی اکسیدان و ویتامین C بالا دارد. این خوراکی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عصبی را کاهش می دهد. همچنین موجب کاهش کلسترول و کاهش خطر سرطان می شود.

8. لیموترش سبز

لیموترش سبز نیز طعم عالی دارد و با اضافه کردن آن، نه تنها موجب بهتر شدن طعم نوشیدنی می شوید. بلکه ویتامین C و آنتی اکسیدان زیادی نیز دارد که موجب می شود تا پوستتان جوان تر به نظر برسد. این خوراکی به کم کردن وزن نیز کمک می کند.

9. رازیانه

رازیانه طعم شیرین دارد و موجب خوشمزگی نوشیدنی های سبز می شود. این خوراکی، خواص بسیاری دارد از جمله باید به از بین بردن نفخ و یبوست اشاره کرد. همچنین به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک بسیاری می کند. رازیانه مملو از ویتامین A و ویتامین های B، پتاسیم، فولیت، منیزیم و مولیبدنم است.

10. زنجبیل

برای مزه‌دار شدن نوشیدنی های سبز می توانید از زنجبیل تازه و رنده شده هم کمک بگیرید. زنجبیل موجب افزایش قدرت دفاعی بدن در برابر بیماری ها و کاهش کلسترول می شود و مانع از بروز بیماری هایی همچون تهوع در اثر حرکت، سردرد، دردهای قاعدگی و سرماخوردگی می شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6856 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ خرداد بازدید: 3451 ساعت: 7:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
2 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 درمان خانگی و فوری گرمازدگی با ۱۰ نوشیدنی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۶ تير
4 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
5 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 بهترین نوشیدنی به وقت افطار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
8 یافته های جدید درباره نوشیدنی های رژیمی ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
9 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
10 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
11 برای کاهش درد مفاصل چه نوشیدنی هایی مناسب است ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر می‌زند دستگاه‌های نظارتی، در بررسی‌هایی که از کارخانه‌های...

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
چربی‌های بدن با چه مواد غذایی می‌‌سوزند؟ برخی از مواد غذایی باعث سوزاندن چربی‌های بدن می‌شوند که بهتر است در وعده‌های غذایی مصرف شوند.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت هندوانه یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است؛ دانه های این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب، پروتئین های لازم و مواد معدنی فراوان است.