قیمت‌های جدید نمک اعلام شد


جدیدترین قیمت نمک تصفیه تبلور مجدد یددار در اوزان مختلف اعلام شد.

به گزارش لقمه، دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان نمک تصفیه ایران با اعلام خبر بالا اظهار کرد: در راستای همراهی با دولت تدبیر و امید و در راستای اجرای هرچه بهتر فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها، این انجمن اقدام به نرخ‌گذاری نمک تصفیه تبلور مجدد یددار در اوزان مختلف(بسته‌بندی خانوار) کرد.

محمد ابریشم‌کار خطاب به تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان این محصول هشدار داد: همه واحدهای تولیدی و بسته‌بندی که تاکنون بالاتر از قیمت‌های مصوب انجمن، نمک تصفیه(تبلور مجدد) را عرضه می‌کرده‌اند باید برای ایجاد وحدت رویه هرچه سریع‌تر نسبت به کاهش قیمت‌ها اقدام کنند.

وی افزود: رعایت حاشیه سود مصوب کمیسیون‌های هیأت عالی نظارت در استان‌ها ضروری بوده و در صورت مشاهده هرگونه تخفیفاتی که منجر به عدم رعایت حقوق مصرف‌کننده شود، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی تأکید کرد: تخفیفات درنظر گرفته شده، براساس اصلاح قیمت درج شده روی کالا مترتب بر مصرف‌کنندگان خواهد بود.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان نمک تصفیه ایران با بیان این‌که این انجمن همچنان به تفاهم‌نامه گذشته خویش با سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان پایبند است، گفت: قیمت‌های اعلامی با احتساب مالیات بر ارزش افزوده هشت درصد، افزایش دستمزد سالانه و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل در سراسر کشور است.

 

 

نوع کالا وزن قیمت (ریال)
بسته‌بندی سلوفانی تصفیه شده یددار (تبلور مجدد) یک کیلوگرم 9000
بسته‌بندی پلی‌اتیلن تصفیه شده یددار (تبلور مجدد) کیلوگرم205 18000
بسته‌بندی سلوفانی تصفیه شده یددار (تبلور مجدد) 600 گرم 7000
قوطی پلی‌اتیلن تصفیه شده یددار (تبلور مجدد) 550 تا 600 گرم 10000



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6993 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد بازدید: 1775 ساعت: 10:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
4 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
9 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
10 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
11 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نی...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کالری مورد نیاز بدنتان را بدانید برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربی‌ها، قندها و پروتئین‌ها فراهم شود.
نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.