ترین کیک‌های دنیا!


گاهی اوقات‌ هم فقط کیک را نمی‌خورند بلکه با آن رکورد گینس را می‌شکنند.

به گزارش لقمه، خیلی‌ها نزدیک عید که می‌شود شیرینی عید را خودشان در خانه می‌پزند. شیرینی پختن جدا از زحمتش، لذت خوبی دارد. اما گاهی اوقات‌ هم فقط کیک را نمی‌خورند بلکه با آن رکورد می‌زنند. 

طولانی‌ترین کیک پیاز دنیا!
طولانی‌ترین کیک پیاز دنیا 27 متر طول داشته است و در کشور آلمان توسط یک آشپز به نام هانس دیتر پخته شده است. البته تعجب نکنید!‌ما هم نمی‌دانستیم با پیاز می‌شود کیک درست کرد اما حتما خوشمزه بوده که اسمش را در کتاب رکورد‌های گینس به ثبت رسانده‌اند.


مرتفع‌ترین کیک دنیا!
بلندترین کیک دنیا 33 متر ارتفاع داشته است و توسط "شاگردان مدرسه هاکاسیما نیلاسری" در شهر جاکارتا در کشور اندونزی پخته شده است. آنها این کیک را برای عرضه در یک نمایشگاه دانش‌آموزی مرتبط با جشن کریسمس آماده کرده بودند.



بیشترین شمع روی  یک کیک!
به نظر شما روی یک کیک چند شمع جا می‌شود؟ این رکورد متعلق به آشریتا فورمن است. او توانست 48523 شمع را روی یک کیک قرار دهد. این رکورد در شهر نیویورک آمریکا به ثبت رسیده است.


بزرگترین کیک بادامی چینی!
امان از این اجناس چینی! بزرگتریم کیک بادامی را هم چینی‌ها ساختند. این کیک 155/2 کیلوگرم وزن داشت و در شهر گوانگ دونگ چین به نمایش درآمد.

طولانی‌ترین کیک دنیا چند متر بود؟
رکورد طولانی‌ترین کیک دنیا 2 کیلومتر و 720 متر و 21 سانتیمتر است. این کیک توسط تعدادی از آشپزان بسیار حرفه‌ای در روز بین‌المللی آشپزها که برابر با 15 ماه آوریل است در کشور ترکیه پخته شده است


بزرگترین کیک عروسی متعلق به چه کسی است؟
بزرگترین کیک عروسی دنیا 6818 کیلو وزن داشت و در یک نمایشگاه مربوط به جشن‌های عروسی در انگلستان رونمایی شد.




کد: 811 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۷ اسفند بازدید: 12223 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
2 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
4 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
6 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
7 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
8 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
9 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
10 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.
آویشن؛ کاهنده غلظت خون آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته می‌شود.
پرده بدون سفره پایگاه خبری لقمه: چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و با وجود تنوع ژانری و موضوعی، جای خالی سبک زندگی ایرانی و مؤلفه‌های آن هم در آثار فیلم‌سازان پیشکسوت و هم فیلم‌سازان جوان محسوس است. یکی از این موارد کمتر پرداخته شده «غذای ایرانی» است.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.