چگونه تازه‌ترین ماهی را خریداری کنیم؟


شما برای تهیه ماهی تازه دو راه پیش رو دارید. اول مراجعغه به بازار ماهی و خرید ماهی واقعا تازه که تازه صید شده است. دوم مراجعه به یک فروشگاه و یا بخش ماهی یک سوپر مارکت. به هر حال انتخاب با شما است اما سعی کنید که از تازه بودن ماهی مطمئن شوید.

لقمه: اگر نکات زیر را در انتخاب یک ماهی رعایت کنید، تشخیص ماهی تازه از دیگر ماهی ها تقریبا به کاری ساده مبدل می شود و می توانید اطمینان داشته باشید که ماهی ای تازه و خوشمزه را برگزیده اید. ماهی های تازه نسبت به ماهی هایی که مدت طولانی به صورت فریز شده نگهداری شده اند، طعم و بوی مطبوع تری به هنگام پخت دارند.

به هنگام مراجعه به بازار ماهی دقت کنید:
-به یک فروشگاه یا ماهی‌فروشی معتبر بروید.
-سوال کنید که چه چیزی تازه است و یا به دنبال صید روز بگردید.
-با استناد به اصطلاح "تازه" است به اشتباه نیفتید. بیشتر مراکز فروش ماهی در خشکی، معمولا دو جور ماهی دارند- گرم و یا یخ زده، به جز فروشندگانی که واقعا طراوت را دوست دارند.

ویژگی‌های ماهی تازه:
-گوشت ماهی باید براق و سفت باشد و هنگامی که انگشتتان را بر روی آن فشار می دهید، بعد از چند ثانیه به حالت اول بازگردد.
- دقت کنید که پوست ماهی براق، یکدست و تمیز باشد.
- ماهی نباید بیش از حد بو بدهد، ماهی تازه بوی اقیانوس و دریا را تداعی می کند.
- چشمان ماهی تازه براق است و ماهی ای که تازه نباشد چشمان کدری دارد. (چشمان شاه ماهی می بایست قرمز کامل باشد)
- آبشش ماهی تازه، خیس به رنگ قرمز یا صورتی است، در صورتی که این بخش از بدن ماهی خشک بود و یا رنگی شبیه به رنگ آجر داشت، ماهی ای که در حال خریدش هستید، ماهی مانده ای است.
- تغییر رنگ (مشاهده رنگ قهوه ای و یا زرد در رنگ پوست و یا گوشت)، نشان از ماهی ای است که از زمان صید آن مدت زیادی می گذرد.


توجه به این نکات می تواند شما را در انتخاب صحیح به هنگام خرید ماهی کمک کند.


ماهی یکی از بهترین و ضروری ترین مواد غذایی است که مصرف آن حداقل یک تا دو بار در هفته توصیه می شود. 




برگرفته از: WikiHow
نقل از :سالم‌زی

کد: 971 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت بازدید: 6045 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
6 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
11 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

  خودمراقبتی، ارزان‌ترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی رئیس دانشکده‌ دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.
خوراکی‌‌ها علیه اسـترس استرس ممكن است همه جا با شما باشد، مثل محیط كار، در هنگام رانندگی، در جشن‌ها و مراسم و یا حتی در منزل و زمانی كه اخبار ناخوشایندی ممكن است از طریق رادیو و تلویزیون به گوشتان برسد، اما در دنیای پرتنش امروز، چه كسانی ممكن است از استرس در امان باشند؟
جنین و نوزاد هم آجیل دوست دارند؟ برای بسیاری از زنان باردار و مادران جوان این سوال مطرح است که مصرف آجیل در دوران بارداری و شیردهی چه تاثیراتی بر سلامت آن‌ها خواهد داشت.
سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.