خبرها 1جدید- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون 1جدید- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

رییس اداره دامپزشکی شهرستان قشم: کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان رییس اداره دامپزشکی شهرستان قشم از کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ و آلایش خوراکی مرغ فاسد شده در یکی از سردخانه های مخفی شهر درگهان این جزیره خبر داد.
ظفرقندی: کار سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می‌دانم پایگاه خبری لقمه: وزیر پیشنهادی بهداشت گفت: در سوابق مدیریتی من همکاری با بسیاری از افراد از همه گروه‌ها وجود دارد و فعالیت سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می دانم.
کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ پایگاه خبری لقمه: ناسا از کشف یک اقیانوس زیرزمینی زیر پوسته مریخ خبر داد اما مشکلاتی برای دسترسی به این منبع آب وجود دارد.
وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد پایگاه خبری لقمه: عضو شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی گفت: وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت و شجاعت برای دفاع از حق کشاورزان در هیأت دولت را داشته باشد.
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقدامات . . .
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
واردات مشروط لوازم خانگی/ سهم ۸۰ درصدی کالاهای ایرانی از بازار پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر صمت با بیان اینکه برای رقابت پذیری در برخی از گروههای کالایی اجازه واردات داده می‌شود، گفت: اگر کالایی تولید داخل نداشته باشد یا تولید داخل جوابگو نباشد، اجازه واردات داده . . .
صفحه 27 از 696  اول  قبلی   22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت