خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

جزئیات طرح استریلیزه کردن شیر با استفاده از پلاسما لقمه: پژوهشگران مرکز فیزیک پلاسما واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد در فاز آزمایشگاهی موفق به طراحی و ساخت دستگاه برای از بین بردن میکروارگانیزم های شیر با استفاده از پلاسما جت شدند.
دبیر انجمن برنج ایران برنج آخر تیرماه ارزان می‌شود/ خطر شیوع بیماری در شالیزارها شایق با بیان اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت با حداقل سود برنج وارداتی را در بازار عرضه خواهد کرد، از کاهش 10 درصدی قیمت برنج در پایان تیرماه خبر داد.
منوی عصر حجر با 77 نوع غذا پژوهشگران دانماركی موفق به جمع آوری یك منو با 77 نوع غذای متعلق به انسانهای عصر حجر شدند.
رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ خبر داد ۳ دلیل گرانی مرغ در بازار رئیس هئیت مدیره انجمن پرورش‌دهندگان مرغ سه عامل عدم تامین نهاده، افزایش تقاضا و کاهش عرضه را عامل گرانی مرغ در بازار عنوان کرد.
میوه ارزان شد؛ آلبالوی اسرائیلی در بازار رئیس اتحادیه سراسری فروشندگان میوه و تره بار استان تهران از کاهش 10 درصدی قیمت میوه در بازار خبر داد و گفت: هم‌اکنون آلبالوی اسرائیلی در بازار کیلویی 4500 تومان فروخته می‌شود.
شاه عباس صفوی چه غذاهایی می‌خورد؟ رساله مشترک نورالله طباخ آشپز شاه عباس صفوی و جمال‌الدین یحیی بن حسین معروف به مفتی حلوایی، در کتابی مستقل منتشر شد.
برای طبخ غذا از چه نوع روغنی استفاده شود؟ یک متخصص اظهار داشت: روغن هایی که حاوی مقادیر زیاد اسیدهای چرب اشباع هستند در حرارت اتاق جامد هستند، اینها می توانند هم از منابع حیوانی (روغن حیوانی، دنبه، کره) و هم از منابع گیاهی (روغن نارگیل، روغن . . .
صفحه 672 از 693  اول  قبلی   667    668    669    670    671    672    673    674    675    676    677   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذ...

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

  خطرات نوشیدنی های انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت