نكات طلایی در طبخ و مصرف ماهی سالمون
برای آنهایی كه عاشق خوردن غذاهای دریایی هستند، هیجان انگیزترین وعده غذایی بشقاب ماهی تزئین شده با سبزیجات رنگارنگ است كه برای مزه مزه كردن آن زیر دندانهایشان ثانیهشماری میكنند.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن میشود میتواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمکسود هم باعث ایجاد مواد س . . .
رنگ و اسانس میخوریم یا چای طبیعی؟
رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارجی نخورده و آنها را بیشتر عطر و رنگ می داند تا چای، نشانههای زیادی برای انتخاب چای مرغوب ایرانی عنوان میکند و میگوید مردم باید انتظار طبیعی از چای . . .
اگر بدانید، نمیخورید!
«در مرور تیتر اخبار دیروز، چشمم به خبری افتاد که روی آن ایستادم و متن آن را خواندم. ظاهرا قرار است کمبود گوشت کشور پس از برزیل و استرالیا و دیگر کشورها، این بار از کشور هند تامین شود و احتمالا این م . . .