افت شدید تولید عسل به دلیل خشک شدن شهد گل‌ها مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران از افت شدید تولید عسل به 20 هزار تن در سال جاری خبر داد و گفت: به دلیل شرایط نامناسب اقلیمی و وجود ریزگردها منابع شهدی خشک شده‌اند و میانگین برداشت عسل از 10 کیلوگرم . . .
هشدار فائو نسبت به شیوع بیماری آنفلوآنزای مرغی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با نزدیک شدن فصل آنفلوآنزای مرغی نسبت به گسترش مجدد این بیماری مرگبار هشدار داد.
ویتامین C مورد نیاز بدن را چگونه تامین کنیم؟ معمولاً سبزیجات نصف ویتامین C خود را در حین پخت از دست می‌دهند. باید بدانید که این ویتامین در آب حل می‌شود، به راحتی اکسید شده و نسبت به گرما بسیار حساس می‌باشد.
نارنگی با کیفیت در راه بازار رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی از ورود نارنگی، لیموترش و پرتقال با کیفیت تا چند روز آینده خبر داد.
راه‌های افزایش تولید شیر و گوشت با ظرفیت‌های موجود رییس پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران مشکلات صنعت دامداری و راهکارهای افزایش تولید شیر و خودکفایی در تولید گوشت قرمز را تشریح کرد.
خوراکی هایی که برای هوش کودکان سم هستند پدر و مادران بخصوص اگر کودکانی در سن پیش دبستانی دارند باید به وعده غذایی آن‌ها اهمیت بدهند.
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.
صفحه 1091 از 1743  اول  قبلی   1086    1087    1088    1089    1090    1091    1092    1093    1094    1095    1096   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  رستوران‌ها بحران چاقی را در کودکان تشدید می‌کنند متخصصان تغذیه هشدار دادند کودکان در رستوران‌ها بیش...

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

19 گام تا لاغری و کاهش وزن اضافه وزن و چاقی از مشكل‌‌هایی است كه افراد زیادی با آن دست به گریبان هستند. روش‌های مختلفی هم برای كاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد كه البته همگی آنها اصولی و صحیح نیستند.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود! وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.