پنیر تبریزی، سفید یا خامهای؟
پنیر سفید یا پنیر فتا، از لحاظ تغذیهای ارزش بیشتری دارد زیرا نسبت به پنیر خامهای، چربی بسیار کمتری داشته و نسبت به پنیر تبریزی هم نمک کمتری دارد؛ پس اگر رژیم دارید، این پنیر گزینه مناسبی برای شماست.
محصول سالم رهآورد تولیدات ارگانیک
استفاده از کودهای شیمیایی در زمینهای کشاورزی در طی سالیان متمادی و البته در سالهای دهه 60 موجب ضعف شدید خاک زمینهای زراعی استان ایلام شده است و سالیان بسیاری باید بگذرد تا این زمینها از عوارض آن د . . .
واردات 53 هزار تن چای در امسال
رییس سازمان چای از واردات 53 هزار تن چای از کشورهای سریلانکا، هندوستان و کنیا خبرداد و گفت: کاهش تولید چای امسال به عوامل متعددی بستگی داشته و تنها دلیل ان بدهی به چایکاران نیست.
کاهش قیمت و تامین گوشت مرغ در شب عید
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد از کاهش قیمت مرغ در ایام منتهی به پایان سال خبر داد و تأکید کرد: مردم نگران تأمین مرغ در شب عید نباشند زیرا به اندازه کافی ذخیره وجود دارد.