چرا نشریات آشپزی، فرهنگ ایرانی اسلامی ندارد؟ این امر (تکثر نشریات آشپزی) فی نفسه مذموم نیست و بسیار خوب است که به مردم آموزش دهیم چه بخورند، چگونه بپزند و چطور به احوالات غذایی خود دقت کنند. اما نکته حائز اهمیتی که وجود دارد چگونگی این پرداختن ا . . .
سحری، ساندویچ با طعم مورچه! ایام غیر ماه ‌مبارک که برای بیداری سحر محدودیت داشتیم، بچه‌ها وعده ناهار را با نان، ساندویچ می‌کردند با یک لیوان آب بالای سر خود می‌گذاشتند. وقت سحر که می‌شد، مخفیانه زیر پتو سحری می‌خوردیم.
کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاوی یک ماده مفید و موثر برای مقابله با سرطان سینه است.
هنگام افطار، سبزی را فراموش نکنید لقمه: مردم از فواید مصرف میوه و سبزی آگاهی کافی دارند ولی به اندازه کافی مصرف نمی‌کنند و هنوز هم می‌توان گفت که میوه و سبزی در سبد غذایی ایرانیان بسیار محدود است و به مصرف میوه و سبزی توجه کافی ندارند . . .
شیرینی های ماه رمضان/ روش تهیه شیرینی محبوب کشورهای عربی لقمه: قطایف، نوعی شیرینی است که در ماه رمضان در کشورهای عربی بسیار طرفدار داشته و در ترکیه به نام (تاش کاداییف) معروف است.
روش تهیه کیک بستنی برای هشت نفر لقمه: کیک بستنی دسری ساده است که می توان کیک آن را به صورت آماده تهیه کرد و یا در منزل تهیه کرد.
چربی ها بیشتر چاق کننده هستند یا مواد قندی؟ لقمه: مصرف چربی ها آن قدر در سال های اخیر افزایش داشته که مصرف قند و شکر. چه باید کرد؟ قند بیشتر چاق می کند یا چربی ها؟
صفحه 1617 از 1750  اول  قبلی   1612    1613    1614    1615    1616    1617    1618    1619    1620    1621    1622   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت