غذاهای نذری در ایران/1 قیمه نذری با دستور سرآشپز لقمه در ماه محرم هر شهر ایران، حال و هوای خودش را دارد و غذاهای نذری آنها هم برگرفته از همین حال و هوا است.
غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگاه داشتن خود نیازمند تولید انرژی و گرمای بیشتری است به همین دلیل مصرف غذاهایی با میزان کالری بیشتر جهت تامین گرمای بیشتر یک ضرورت است.
با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر نان افزوده می‌شود، به علت وجود آنزیم "آمفیکال" منجر به دفع آهن می‌شود.
فراخوان چهارمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی سایت لقمه به عنوان دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی و هنری سفره های ایرانی اسلامی، با مشارکت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حمایت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در قالب چهارمین دوره . . .
چگونه کیک خرما درست کنیم + خواص خرما خرما غذایی پرانرژی است اما به دلیل کم بودن اسیدهای آمینه موجود در آن، نمی توان از خرما به عنوان منبع تغذیه ای پروتئین استفاده کرد.
اولین رستوران زنانه در پایتخت اولین رستوران ویژه بانوان در پایتخت پس از دهه اول محرم افتتاح می‌شود.
گزارش تصویری اولین نمایشگاه عکس سفره‌های حسینی اولین نمایشگاه تخصصی و گروهی عکس سفره های حسینی از 8 الی 13 آذر ماه در خانه هنرمندان برگزار شد.
صفحه 1722 از 1749  اول  قبلی   1717    1718    1719    1720    1721    1722    1723    1724    1725    1726    1727   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با خوردن این مواد غذایی ویتامین ها و املاح بر روی خلق و خوی افراد تاثیر بسزایی دارند.