واردات موز در ازای صادرات کشمش پایگاه خبری لقمه: حجتی گفت:دولت با اختصاص پنج هزار ریال یارانه به تولیدکنندگان در ازای هر تولید هر کیلو کشمش و تعیین و برخورداری ازتعرفه ترجیحی برای واردات موز در ازای صادرات کشمش، ازصادرکنندگان حمایت . . .
ایران با تولید ۳۳۶ تن زعفران در رتبه اول قرار دارد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح ملی توسعه گیاهان دارویی با بیان اینکه ایران ۸۸.۸ درصد از زعفران جهان را تولید می کند، گفت: با این وجود جایگاه ایران در تجارت جهانی آن هفدهم است.
بررسی وضعیت سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: در ارتباط با امنیت مواد غذایی وضعیت مناسب و مطلوبی نداریم.
بدون مشورت با پزشک مصرف آسپرین را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که برخلاف تجویز پزشک شان مصرف آسپرین روزانه شان را متوقف می کنند در معرض ریسک افزایش آنی احتمال حمله قلبی و سکته هستند.
کاهش 10 تنی مصرف کره در کشور پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صناع لبنی کشور گفت: اکنون سالیانه بین 45 تا 50 هزار تن کره در کشور تامین و مصرف می شود که نسبت به گذشته 10 هزار تن کاهش یافته است.
مواد غذایی کلاژن‌ساز را بشناسید پایگاه خبری لقمه: کلاژن یکی از مکمل های پر طرفدار در جهان محسوب می شود.این پروتئین ساختاری فراوان‌ترین پروتئین در بدن انسان است، که در پوست و دیگر بافت های همبند یافت می شود.
۹ خوراکی که فکرش را نمی‌کنید کشنده هستند پایگاه خبری لقمه: خوراکی های خوشمزه ای هستند که برای سلامتی خطرناک و حتی کشنده هستند پس در خوردنی هایتان دقت بیشتری داشته باشید.
صفحه 365 از 1741  اول  قبلی   360    361    362    363    364    365    366    367    368    369    370   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

  از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت