پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک»
پایگاه خبری لقمه: نام اصلی این غذا «پاستا سزار انجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود. برای آموزش پخت این نوع پاستا در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه «دسر کیک شکلاتی»
پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه دسر کیک شکلاتی را به شما آموزش داده ایم، این دسر قبل از هر چیزی نیاز به یک کیک شکلاتی دارد که آن را هم در ادامه آموزش داده ایم.
آیس میلک شکلاتی؛ دسر ساده تابستانی
پایگاه خبری لقمه: فصل تابستان مخصوص دسرهای سرد و خنک است. انواع میلک شیک ها در این فصل طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه یک میلک شیک شکلاتی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
پایگاه خبری لقمه: معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی اعلام کرد که بر اساس مذاکرات صورت گرفته با سازمان غذا و دارو و دیگر دستگاههای نظارتی مانند سازمان استاندارد مصرف خمیر مرغ در سوسیس و . . .