کیک جنگل سیاه


لقمه: کیک جنگل سیاه به آسانی و در پنج مرحله آماده می شود.

مواد لازم:


كره                        250 گرم خرد شده
پودر قهوه فوری         یك قاشق سوپخوری
آب جوش                 یك و نیم پیمانه
شكلات تلخ               200 گرم
شكر                       2 پیمانه
آرد                        5/2 پیمانه یا 350 گرم
بیكینگ پودر             2 قاشق چایخوری
پودر كاكائو               یك چهارم پیمانه
تخم مرغ                 2 عدد
اسانس وانیل            یك قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته         500 گرم
گیلاس تازه و یا كمپوت گیلاس 2 قوطی

طرز تهیه:
فر را روی دمای 150 درجه سانتیگراد روشن كنید. قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب كرده، كف آن و دیواره ها را كاغذ روغنی قرار دهید. كره را در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب كرده سپس مخلوط قهوه و آب جوش را بریزید، هم بزنید و بعد شكلات و شكر را اضافه كرده هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی ایجاد شود. سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود. وقتی خنك شد، كمی با همزن برقی آن را بزنید.
مواد خشك را الك كرده (آرد، پودر كاكائو و بیكینگ پودر) را به آن در چند مرحله اضافه كنید. سپس تخم مرغ ها را اضافه كرده و بزنید و در آخر وانیل را اضافه كنید. مایه را درون قالب ریخته در فر به مدت یك ساعت و چهل و پنج دقیقه قرار دهید.
كیك را پس از خنك شدن كامل به 3 لایه تقسیم كنید، در لابه لای لایه ها خامه فرم گرفته و گیلاس بدون هسته قرار دهید و سپس رو و اطراف كیك را نیز خامه بمالید و با شكلات و گیلاس تزئین نمائید.

نکته: در هنگام ذوب كردن كره و شکلات روی حرارت، نباید اجازه دهید مایه روی حرارت بجوشد.


نقل از :قناد باشی

کد: 582 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۴ دي بازدید: 10072 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
2 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
4 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
6 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
7 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
8 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
9 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
10 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.